Navštíveno 599x

03.04.2006, 23:22 |
rusis Jsem v tomhle tak trochu lajk..Chci se zeptat k cemu vlastne slouzi!teda to i celkem vim ze vyrovnava napeti,ale tedy kam ho zapojit?????hned za baterku,nebo pred radio,nebo zesak?fakt nemam tucha,dik
co nejblize zesilovaci, max.30cm od neho aby to melo smysl
slouzi k vyrovnavani napeti pri poklesu mezi baterkou a zesikem

04.04.2006, 18:04 |
rusis jo a co mam delat stim ze mi problikava radio?a kdyz ho zesilim jeste vic,tak se vypina,jako pri startu.tudiz velky pokles napeti...to se resi jak?nebo cim je to zpusobeno?dik
natáhni silnější napájení k rádiu přímo od baterky a máš po problému....

05.04.2006, 09:54 |
rusis to myslis jak silnejsi napajeni?jako silnejsi kabel?no jo to se to rekne primo od baterky...ale takhle kdyz necham nahodou pusteny radio tak se mi za hodinku odpoji...

05.04.2006, 10:04 |
Smrada (M)
Tak to asi budes muset ozelet;-) Ano bylo mysleno silnejsi kabel a nacvakat novej ISO konektor. V podstate ani nemusis prijit o to auto vypinani, kdyz pritahnes do origo ISO konektoru silnejsi a spinany tam nechas to, co tam je ted. Mam natazenou 2,5 qmm primo od baterky

06.04.2006, 07:09 |
rusis no ja tam mam taky napajeni tazeny 2,5!a nemuze to byt treba ze je to radio pretizeny???preci jen nemam zadnej zesik,radio je starsi 4x45 JVC a ve predu mam orig. Bosse a do zadu sem kupoval Hert DSK 165..nemuze to byt kvuli tomu???ze by to treba zesik vyresil..
mám stejnej problem ,akorat mám na radio taženou 6kabel a displej při větším vykonu problikáva!
-řešení:-mám slabou baterku která nemá už dostatek kapacity na to, aby radio hralo bez problenu, byla to 55Ah, vyměnil jsem ji za novou 75Ah startovaci proud 700A a vše je ok
to rusis:: zes ti nic neviřeší akorat budeš mít lepší zvuk a odběr proudu bude ještě větši tudíš i problikávání displeje bude horší ,mě problikavala i přistrojovka a světla když jsem hral :-)))

06.04.2006, 10:14 |
Smrada (M)
06/04/2006 07:09 rusis: to bude take jeden z problemu
06/04/2006 09:35 basista : Neni zas tak pravda, protoze vyuzitim externiho zesilovace odlehcis zatezi radia.
Problikavani palubnich pristroju se da predejit natazenim silnejsi kabelaze k zesiku, pouzitim kapacitoru, druhe baterie, batcapu apod. U hodne vysokych vykonu uz nepomuze nic ;)

07.04.2006, 08:29 |
rusis no me neproblikava palubka...stim problem neni,baterka je necelyho pul roku stara 65,takze tu bych taky vyloucil...proste mam pocit ze to radio precenuji na vykonu...uvidime,poresim zesik a pak se uvidi jestli pomuze tomu radiu nebo se pak nuide resit dal..