Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > A je tam:)

o Navštíveno 897x o
o 06.04.2006, 21:41 | Martyn | Upraveno: 2006-04-06 21:42:40
Tak dorazila nova HU:) Nakonec padla volba na Pioneer DEH-77MP a jsem moc spokojeny, zvuk super, design super, do interieru se hodi taky dobre, co vic si prat:) Jeste jsem si moc nehral s nastavenim, ale uz ted hraje vyborne.. Nejako tapu v nastaveni propusti, asi nastavim HPF i LPF na 80hz, to by mohlo byt ok, ne? Jinak co jsem se po precteni par prispevku o tomhle radijku bal - ruseni na RCA vystupech se u me nastesti nejako prehnane nedostavilo, jedine co ze trosku slysim piskani alternatoru v reprech a hlavne docela vyrazne "lupnuti" - nastesti jen pri zapnuti / vypnuti radia.. Urco tady o tom toho bylo psano mraky a az bude chvilka tak projdu historii a nastuduju co to zpusobuje..:)

foto k příspěvku  od Martyn

o 06.04.2006, 21:49 | L.O.mmax
paráda - fešák :-)
o 06.04.2006, 21:49 | clown
me nelupalo ... asi mas kvalitni install :o)) nebo zesik ? :o)

ne fakt ne .. ani piskani si moc nepamatuju a to jsem mel total sracky kabely ..

kazdopadne slusny, jak sem rek .. bejt motor. panel, mit to oba filtry tak ho mam znova :o))
o 07.04.2006, 02:43 | FBS
zkušenosti s tímto radiem: Lupaní jak při zapnutí a vypnutí, tak i při zesilování a zeslabování...
o 07.04.2006, 07:45 | Martyn
L.O. - dik:o)
Clown: Mno install jsem delal ja s kamosem, oba takovi experti:D Ale nejako nebylo co zkazit, kabely byly natahle od predchoziho radia, takze se to jen zacvaklo do ISA a upevnilo rejdijo.. Kua ale to piskani a lupani, co jsem neco malo prosel tak ukostreni radia / zesilovace? Jako je divny ze s predchozim radiem to nedelalo a bylo zapojene uplne stejne, na stejny zesilovac, jen jsou jine signaly (predtim nejake sr*cky sinus live + USB, ted Audison BS + Basic Twister na SW kanal). Ale treba tohle je nachylnejsi.. Ty jsi to mel ukostrene primo na baterce? Asi by nebylo od veci natahnout mu poradne napajeni primo od baterky + i -, co?
o 07.04.2006, 09:59 | michal_smsmsm (A)
clown mel plus radia urcite primo na baterku, minus teda netusim :)
o 07.04.2006, 21:46 | Pluto
Měl jsem na ISo napájení a v pohodě. Naprosto spokojenost
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.