Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Cinch + opt. kabel

o Navštíveno 459x o
o 07.04.2006, 16:02 | Cenda
Otázka nejen pro obchodníky, proto to dávám do téhle sekce:

Potřebuju sehnat kvalitní L cinche, něco jako dělal Audison, nebo Stinger - viz obrázek, ale 15 €/pár se mi moc dávat nechce. Pokud by měl ještě někdo 1 pár od Audisonu, byl bych nejradši, další 2 bych už sehnal. Jinak 3 páry. Další možností by byl celý set po 1m délky, na jedné straně L, na druhé rovné, kvalitativně min. na úrovni S-One, DLS Pro... Nějak se mi nezdařilo něco na netu najít.

Potom optický kabel na propojení 7969 a PXA, pokud možno aby šel připevnit bez úprav. V nejhorším možno samostatné části.

foto k příspěvku  od Cenda

o 07.04.2006, 19:21 | hrabě
hod sem foto té optiky. jako konektorů, možná bych něco v práci našel.
o 07.04.2006, 19:56 | Cenda
zítra dodám.
o 11.04.2006, 23:01 | erix7 (K)
Cenda, sobne sem daval na 7944 a PXA- Ohelbach- sice za par $ vice nez bezny kabely, ale mnel sem proto svoje duvody. co se tyce Stinger, jo ma to svoji cenu, ale stale je to lahudka proti treba WBT a pod.
o 11.04.2006, 23:31 | Cenda
Na ty Stinger uz mam solidni cenu, akorat me zarazi, ze v katalogu nejsou zadny sqrca v masivnim provedeni, jako jsou tyhle uhlovy, a nenasel jsem nikde, jestli se prodava kabel expert na metry...
Co se tce opt. kabelu, moc se mi nechce jit pres 2t. Do te castky b se melo nechat neco solidniho sehat.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.313 sekund.