Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sony

o Navštíveno 239x o
o 08.04.2006, 21:31 | dddd
AR Sony CDX-C880R-6xRCA-4V
Sony Cd-Radio mit Voice Drive. Neupreis war ca. 1000DM!! 4x45Watt Vystupy 6xRCA 4V ,1 EQ out Ausgang 1 BUS Audio in Bus Control IN Inhalt : CD-Radio Ein Mikrofon Sony Geräte-Pass
spickovy stav,vcetne navodu,krabice
Koupil jsem od Pavla528 a preskakuje mi na nem CD,jak origoš tak pálený,
vložim CD a jako když nechce číst, hraje, hrabe laser zase hraje zase hrabe laser a to tak po 2 vteřinách se střídá,když s ním zamelu tak se to někdy srovná, někdy stačí vyndat a opět vložit CD a pak hraje normálně, někdy ne.
Nemáte radu co s tím,trošku mi to vadí a to ani není v autě, leží doma na gauči kde nejsou žádné otřesy.
Díky

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3627 sekund.