Navštíveno 773x

08.04.2006, 23:53 |
Ageon Potrebujem pomoc, zháňam nejaký dvojkanál za dobrú cenu a narazil som na Rodek 280i a neviem kam ho zaradiť, na SK túto značku vôbec nepoznáme(teda ja ju určite nepoznám) a preto potrebujem pomoc. Aké sú skúsenosti s týmito zosíkmi? Je to len na "volume" alebo to aj trošku zahraje? dik

08.04.2006, 23:56 |
clown slusna znacka .. distribuuje ji ACR, jako Spectron, Axton, Rodek, Eyebrid, Radical Audio a Emphaser .. nebal bych se toho .. tohle je sice starsi kousek ale slusny zelezo :o))
mam brachu 480i 4 kanal a je super tenhle 2 kanál je taky super sice starší modely ale makaj jak majjj !

09.04.2006, 12:56 |
Zip mám taky 480i a jsem s ním naprosto spokojenej

09.04.2006, 13:08 |
Ageon hmm, asi zoberiem aj ja nakoniec 480i :-)
dik za názory
jo, zesíky solidní kontrukce i zvuku. zvukove ve střední třídě patri mezi to lepší, abs mel predstavu, hraje treba o třídu hur nez stary Audisony LR, ale zase ma víc výkonu. záleží po čem jdeš. takovej idelaní levnej kompromis
Já mám s Rodekem moc dobrý zkušenosti, určitě bych se ho nebál, je to určitě kvalitní zesík s větším výkonem než udává..

09.04.2006, 14:44 |
Ageon no, u mňa to bude asi krok spat, keďže som akurát predal DLS classic päťkanál :-) ale aj tak som chcel už s hifi končiť, no nedá mi to a tak aspoň niečo lacné potrebujem :-)
no to si zase nemyslim, vzhledem k tomu, ze pokud vim DLS zadnou horší řadu zesilovaču jak classic nema....

09.04.2006, 17:17 |
Ageon a teraz nastáva dilema, čo zobrať radšej? 2 kusy 280i alebo 1 kus 480i???
jaj, to rozhodovanie :-)

10.04.2006, 11:23 |
jarda hm, tak od dls to krok nazpět bude, 480i bude asi jednodušší na instalaci atd..jak jsem vysledoval diskusi tak bych na tvém místě volil jeden 4k
Já bych neřekl, že to je od této řady DLS krok zpět. Jinak dvoukanál jde zmůstkovat, u čtyřkanálu si nejsem jist, takže se na to podívej.

10.04.2006, 21:59 |
Ageon Heh, dopadlo to tak, ako som si myslel, beriem nakoniec Rodek 4100A :-) dúfam že budem spokojný...

11.04.2006, 22:45 |
erix7 (K)
A je urcite lepsie ako i , ale osobne by som Clasic za to nemenil.

16.04.2006, 12:18 |
Ageon takže včera som nahodil Rodek 4100A, tak to trošku zreferujem. Keď to mám porovnať s mojím bývalým zosikom DLS tak to je zvukovo krok spat, pri koncových hlasitostiach začína byť spolu s mojimi komponentami prejav dosť agresívny a nedá sa počúvať, ale to fakt len na konci. Ináč som spokojný, a ak vezmem do úvahy nasledovné aspekty: zvuk/výkon/cena tak o chloupek predsa len vyhrá tento Rodek pred DLS. Na ten DLS som podla mna nemal ani komponenty, a tento Rodek je asi tak akurat pre mna... Uvidíme časom.