Navštíveno 658x

pokus o domecky...nevypada to tak zle jak sem cekal...:o) ale klidne si poslechnu i kritiku :-))

fotku pri brouseni sem nestihl...tak rovnou zaver...

11.04.2006, 09:48 |
Pagoš Sou pěkný, taky potřebuju urychleně něco vytvořit, bohužel nemam na čem stavět, bo nemam ty trojúhelníčky :-/
To ti teď pujdou špatně seřizovat zrcátka :o)
TOMIK__007: zvenkuuuuuuu :oDDD jako do ted :o)))))
Pěkná čistá práce... to vypadá žes to nemusel snad ani tlemit ne? :)

11.04.2006, 10:04 |
choze zajímavý
Pagoš - to není problém, né?! Udělej si vlastní návrh.

11.04.2006, 10:13 |
Pagoš choze: neni to problém, ale nejsem designér a tak nějak nemam tucha,jak by to mělo vypadat, aby to vypadalo :-) A sloupek mam příliš úzkej, takže udělam jakési boule přímo na palubku, to by až tolik problém nebyl, ale potřebuju se dostat přibližně o 6 cm výš nad úroveň palubky, kvůli kapličce s budíkama (aby u spolujezdce byla slyšet levá výška), tak nevim, jak to udělat, aby to nebyla vopičárna.
Speed300 : netmelil... prislo mi to docela pevny tak jsem jen prebrousil pryskyrici..:)

11.04.2006, 10:18 |
choze Pagoš - aha, no ale všechno jde. co máš za autí?

11.04.2006, 10:24 |
Pagoš choze: VW jetta mk1
Sice to zdaleka neni aktuální stav, ale aspoň orientační fotka (jinou nemam), jak ta palubka vypadá.

11.04.2006, 10:41 |
choze Pagoš - tam se toho dá vymyslet - až až - max. dva dny a hotovo
Favorit - domečky na výšky
Zdar kluci, máte to moc pěkný!
Potřeboval bych taky udělat takový "kapličky" na (zadní) výšky do Octavie! Mělo by to vypadat takto, jako to dělají Rachoťáci. Poraďte mi trochu, jak bych měl postupovat, abych dokázal udělat takový ladný tvary v pravé a levé!

Milan II : udelej si papirovy sablony...na prusvit zjistis, kde je treba upravit...