Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > potrebuju malou radu

o Navštíveno 338x o
o 15.04.2006, 11:59 | Lukaspol
uz jsem se jednou ptal ale nikdo mi neporadil :-(. mam doma kapacitor a nevim jestli to dat do auta...v cem mi to pomuze? mam zesik ktery mi krmi predni repro a subwoofer...casem ale dokoupim jeste jeden zesik.a napojim i repro v zadnich dverich...

o 15.04.2006, 12:11 | DJ.Tommik
kapacitor...> (kondenzator) udrzuje ti napeti pri velkych vykyvech aby to neslo primo z baterky...bylo by to an ni moc... (snad sem to napsal dobre... kdyztak me nekdo opravte..:o)..)
o 15.04.2006, 13:59 | Topča
Kapík ti doda sťávu pro zesik při výkonové špičce tj. když ti zabasuje woofer.
Měl by být co nejblíš zesiku pro woofer, myslím že max 50cm kabel.
Jestli se mýlím tak mě někdo opravte. :)))
o 15.04.2006, 17:39 | wattman
toho mas jako ozdobu na poličce???:))
Tak si kup atrapu-at tam nemas prazdny misto a dej ho do auta-teda jestli ten woofer ma alespon trosku nejaky prikon a mas tam odpovidajici kabely!!!!
o 15.04.2006, 21:48 | ivls
to Topča
tá vzdálenost je myslím o 20cm menší - jako, že max. vzdálenost kapacitor od zesilovače má být 30cm
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.