Navštíveno 155x

Tak uz to zase zacina, uz mne ticho nebavi;-)
btw. jedna se o zadni repro...

11.09.2005, 16:40 |
choze che che, no nekecej, že už tě to ticho nebaví :o)))))))
ta mrcha tlustá větší jak repro je vejhybka jo ?
Choze: Clovece, fakt uz ne, uz zbyva jn dodelat predni jeden doorboard a nahazet vse do auta a je hotovo...

11.09.2005, 17:15 |
choze Ondro tak to je super. :-o
ty vole to je vobluda, jinak to vypadá jak takovej ten plastovej kelímek co v něm Delvita prodává cukroví, třeba dva indiány ...

11.09.2005, 17:35 |
Daryl (A)
Hlavne ze ti to jezdi. Ja to nejdrive musim rozhejbat a pak mozna.
A pro rejpaly: nejezdim, pac mam rozebrany okna :o)

11.09.2005, 17:52 |
clown to zname .. ja nechci predelat sub protoze bych dva dny nehral ... :o)
tak to porad odkladam a odkladam

11.09.2005, 17:55 |
clown to zname .. ja nechci predelat sub protoze bych dva dny nehral ... :o)
tak to porad odkladam a odkladam

11.09.2005, 17:55 |
clown hmm, znova jsem to odeslal .. kuwa
jj, jezdi.. to uz jsem tak nejak udelal.. ted uz bych po vice nez roce mohl konecne nahodit hudbu, rok ticha mi stacil..

11.09.2005, 21:30 |
erix7 (K)
komap vypadaji jako infinity Kappa ale vyhbyky spis na Beta ser. jinak tu vysku si mohl dat uz klidne vedel stredobasu ;)
erik: JJ, kappa perfect 6.1 a vyhybky z Beta, jsou to ty co mel pepe689
Erik: jj, jak rika Kral, Infiniti Kappa Perfect, vyhybky Infiniti Beta XP Pro. Vedle stredobasu by se nevlezla, tam uz nebylo misto..

12.09.2005, 09:02 |
Smrada (M)
Ondra: No konecne :o)
OT: No vcera sme taky zase pokrocili. Smrada team (Mara, Lumpy) dotahali napajeci kabel k baterce (doted koncil pod palubkou), dodelali se kostrici kabely a dokoncila montage radia. Jeste kabel do dveri a je hotovo.
Smrada: Hmm, pokrocil, ale u toho to asi konci.. pred dvema hodinkama jsem vylezl z operacniho salu a mam na chvili zase od vseho klid:((
sterilizace, protoze si vsechny baby z okoli stezovali, ze to uz neni s Ondrou k vydrzeni..
Tak par new fotos...