Navštíveno 578x

Zajímalo by mě jaký je Váš názor na výměnu čtyřkanálu Mac Audio Z 4200 za Carpower Wanted 4/320. Jsou na něm přední kompa Mac Audio Protector 2.16 a zadní ovály ze série Protector a přes zimu bude asi systém rozšířen o druhý středobass Protector, takže předek pojede na 2 Ohmy s jedním párem výškáčů. Měl jste někdo možnost porovnat zvuk těchto zesilovačů, protože kmitočtovou vyrovnaností mě ten Mac vyhovuje, ale chci větší čistotu a detailnost reprodukce a další věc je, že bych sjednotil vzhled kufru s 1/800D :o) V německém Car audiu je, že má trochu úbytek na výškách, což je patrné i z měření, tak mě zajímají vaše postřehy.

04.08.2006, 19:37 |
Kamil vzhledem k tomu, že chceš použít 2 ohmové zapojení, tak bych ho moc nedoporučoval, protože se při tomhle zapojení dost hřeje.
Kamil: No to i to Ztko pěkně topí, ale bude to oříznutý od nejnižších kmitočtů, takže by to nemělo být zas tak proudově náročný, jako když třeba ženeš woofer do můstku a to taky umí.

05.08.2006, 02:14 |
Luigi To vyřeší kdyžtak nějakej větráček...ale mě hrál na můstek v poho,nikdy se nevypnul,takže v tom bych problém neviděl...
Luigi: Díky za info a co zvuk?
znam dva pripady jeden 4/320 hral na kompa a v lete kdyz bylo vedro se vypnul.....druhy byl v mustku na sw a i v zime se vypnul.....jinak me se zvukove docela posadil do kresla a nakonec jsem sahnul po Vortex 4/400 :-)
palmer: odepsal jsem - díky
DJ.UFÍK: Takže zvukově je dobrý, ale to chlazení je horší - to mě štve, větrák tam žádný nechci.
mno tak si vyvrtas diru do chladicovky a pouzijes vetrak z chladice ne? :)
u-geen: Woe - Multifunkční sahara :o))

06.08.2006, 14:58 |
Luigi No já jsem ho neměl zapuštěnej v podlaze,když se někam zavře tak to asi bude horší.Ale vim i o jiných wanted 320 a taky se nevypínaji,tak nevim...

07.08.2006, 09:56 |
zdany Panáček bude dělat upgrade?? Hmmmm.. :)) Že jsi nic nříkal? :))
zdany: To byl jen takový nápad :o) uvidíme...

07.08.2006, 10:26 |
Ricci Z blata do kaluze a este budes mat nizsi vykon
Ricci: Proč, v carhifi je hodnocený o třídu výš a výkonově do dvou ohmů na předek má asi o 9W naměřeno víc než to Ztko a že na zadek bude "jen" 94 narozdíl od 115W mě nevadí, protože mám stejně zadek při poslechu v autě skoro vypnutý. Ono to chce přihlížet k celé sestavě. Vím, že Brax by byl lepší, ale má to cenu vzhledem ke zbytku? :o)

07.08.2006, 12:43 |
zdany Tuner#2: Když bych to bral já z hlediska designu v kufru, dal bych Wanteda vedle Wanteda. výkonově jsou ny tom myslim podobně. V testech vychazi dokonce Wanted lepe nez Macek. Osobne jsem ho slysel hrat v nejake Tigře, ale tam bylo vše od Carpoveru, takže nemůžu soudit, jak by se to tvářilo na tech protectorech. Ale v kazdém případě jsem zvědavý na tu dvoumontáž. Ale jak znám tvojí instalaci, tak už jí asi "vidím".
P.S. Jinak mimo řeč, dvojmontáž chystam taky, ale zustavam zatim u Z4200. O výměně wooferů a zesiku jsi slyšel. Testoval jsem o vikendu jednoho a ještě jsem poladil Alpinku a je to cvrkot (nějak sjem tam něco opoměl nastavit a pak sjem se pořád divil, proč praská v předních repro) . :)
zdany: No už se těším na test až to budeš mít překopaný.
Ricci: Speciálně od Tebe mě zajímá proč si myslíš, že jsou oba dva na nic.
All: Nikdo jiný je neslyšel hrát?
Nikdo, ani prodejci neslyšeli tyhle dva zesíky?