Navštíveno 2656x

Zdravím vás fšecky,
do své škůdky 150tky jsem moc investovat nechtěl, ale po tom co mi odešlo rádio jsem nechtěl taky zůstat ve stereotypu ve smyslu "rádio na kazety mi stačí", ale zároveň jsem zbytečně nechtěl utrácet.
Můj výběr rádia dopadl tedy tak, že jsem zkončil u Pia DEH-2820MP:

30.11.2006, 12:49 |
jarkn
OPRAVA "škůdka105tka" :o)
dále jsem pokračoval vpředu v kompech Sinus Live SL-F130+NEO100:

a na zadek bych chtěl připojit některé z těchto oválů 6x9":
a)Alpin SXE-6925S

b)Aviator AC900

c)Clarion SRR6926

d)Clarion SRR6936

e)Groun Zero GZTF690MK2

f)Helix Blue 69

g)Magnat S Ultra690

h)Magnat Ultra 6900

i)Hertz DCX690

j)Spectron SPC69ZX

a na konec testíku:
Spectron SP-O369X

Děkuji všem zůčastněným za hodnocení a komentáře k daným oválům a v neposlední řadě za usnadnění mého výběru. Škála je opravdu velká je z čeho vybírat, tak se na mne nezlobte :o)
Staník
Kup ty,které se ti zvukově budou nejvíc líbit.
Spectrony můžu doporučit, rozhodně ale spíše ty černé.
SilverGhost
Proč zrovna ty černé? vítal bych i nějaký komentář... ;o)
Hertz DCX690-mám je ted v aute na 4ch zesiku a nemuu si zatim vynachválit,před tim jse mel magnaty a je to 100a1
Když už tam máš ty stejný spectrony SP 69 ZX (akorát starší model)
[ Link ]
Piskoteek
Ty je máš ale přes zesík, já se zmiňoval na začátku, že to budu hnát jen přes to rádio(viz. výše), tak nevím, určitě to bude něco jiné i když se mě také zamlouvají. Ještě uvidím jaké budou další ohlasy tohoto menšího "testíku" :o) Jinak díky za podnět ;o)
Peta_R19
Neznáš od nich technické parametry jako je frekvenční rozsah, citlivost atd.? Rád bych je znal a taký za kolik bys byl ochotný je popř. prodat? Dík Stanik
Pokud chceš ovály, které nezklamou, tak běž do Helixů.

01.12.2006, 22:58 |
Fipo Když to nepůjde přes zes,tak si tam dej zy hertzy,jinak ti radím,zainvestuj a kup si zes,nejlépe čtyřkanál...

02.12.2006, 01:38 |
jao01 Na radiu hraju Hretz dost dobre a hlasno.
roverx :chtel jsem ti tym naznačit že ty hertzky hraji moc dobre a kdyby nahodou tak s nema mužeš počítat když si koupiš 4kanal protože fakt aj na zesu zahraji dobre...
No tak lidiškové, žádný se vám nelíbí?
4ekal jsem větší ohlasy na hifi fóru, myslel jsem si, že nebudu stíhat číst a zatím...?!
Já měl DCX a za ty prachy dobrá koupě.Kdysi v testu nastejno s Helixama.
Lidiškové, to je nášup, co?!!
Ale mně nepatří :o( tak s koukněte jen tak pro pobavení :oD
No já osobně myslím, že v mezi těmito všemi repro a navíc v této cenové hladině zas takový zvukový rozdíl nebude. Jinak kdybych se rozhodoval já, tak vezmu ty Spectrony od Peta_R19 ... s ohledem na cenu to jsou skvělý ovály, který pak vydrží i zesík.
Napiš mi na ICQ, rozebereme to. Už jsme toho stejně probrali víc, tak proč ne ještě ovály :-)
30/11/2006 13:04 roverx
e)Groun Zero GZTF690MK2
super vysky, stredy normalka, basy zadny :-)
ja mam tie helix blue a som velmi spokojny. kompa a basak taha zosik no a tie helixi su len na radio, ale niekedy ked sa hram s faderom, tak mam pocit ze hraju lepsie ako predne kompa :) Ako pôjdu na zosik to už neviem (skôr by som ku nim volil niejaky slabši). Za tu cenu kvalitne repro...
lidi vy už nemáte žádný názor ani komentář k tomuto testíku? To jsem čekal větší ohlasy :o(
ja jsem pro ty hertzy ( i ), mel jsem je na radio i na zes. a hrajou skvele. jeste se ted daji koupit za 1500
tak tento testík se mi moc nezdařil-je zde více odkazů a obrázků než samostatných názorů jaké repro je lepšajší :-( Čekal jsem větší ohlas od odborníků...
Server přeplněn samými odnorníky a názory žádné. To se opravdu mezi Vámi nenajde nikdo se žádným rozumným komentářem a hodnocením? :-(

29.01.2007, 16:11 |
mishan | Upraveno: 2007-01-29 16:14:08
roverx: vem Helixe, podle mě nejlepší volba,slyšel jsme je ve stejném autě s Hertzama, a rozdíl obrovský,podstatněji víc basů a líp prokreslujou, s jinýma zkušenost nemám, ale myslím že budou konkurovat těm Hertzům a nebo výborné jsou ty Powerbassy co tu jsou každou chvíli v dražbě u Caracasse ;-)
[ Link ]
Tak nakonec to vyhráli LIGHTNING AUDIO B3.69.3 :-)
a jsem spokojený ;-)