Navštíveno 2459x

dovolil bych si ukázat pár fotek z mojí zatím 9ti hodinové práce :-)

myslím že za 9 hodin to docela de :-)))
dobrý, ale podle mě zbytěčně tlustá MDF, budeš zbytečně vozit moc kilo
já myslím že 18mm není zas tak moc

21.01.2007, 18:28 |
mishan | Upraveno: 2007-01-21 18:31:53
nee?? :-)))) se podívej kolik jí tam je a na bocích uplně zbytečná, myslím že jí tam bude min tak 20-25kg,což si myslím je uplně zbytěčná zátěž, já stavěl z 22ky i 25 samotný box, takže vím kolik ot váěí :-)), ale když to tak chceš,co už, já byhc to řešil měnší tlouštkou
no a pak když tam naložíš nákup tak ti to rupne a nemáš nic:-) já to používám jako auto pro rodinu a v kufru bejvá třeba 6balíků sodovek a tak :-))
mishan má pravdu. ta váha je znát. po tom co jsem z feldy vyndal muziku na zimu tak mi klesla spotřeba skoro o litr
homer01: jasně chápu tě, ale ikdybys to udělal s 12ky a vystužil to, tak se ti to nemůže propadnout ani náhodou, já mám 12ku a na ní bednu , která váží 30kg a uplně v pohodce, je to taky o tom jak to uděláš, víš ;-) pár vyztuh ti tu 18ku nahradí uplně v pohodce, no jak chceš, pak si ale nestěžuj, že ti felina nejede :-D ;-)
ale jo to je jasny o to se nepru :-)
Me se to libi. Je tu videt kus poctivy prace :-).
tů mishan : ale jo já ti věřím, ale tohle je moje první práce tak až to budu předělávat tak to třeba udělám podle tebe :-)

21.01.2007, 19:35 |
soda me se to libi. pekna, cista prace.
navic neprijde o uzitkovost. akorat bych popremyslel umistit toho traxe300 nalevo od basaku do MDF, nez na operadlo sedacky. az budes potrebovat vyhodit sedacky, tak pochopis, navic tim schovas kabelaz ;-)
homer01: no hlavně at je to podle tebe, ne podle mě, já napsal jen svůj názor, ale na to žes to dělal poprvé, je to dobý, to jooo ;-)
tů soda: neboj to se plánuje, tohle je jen hrubá stavba :-)
chválím ti pečlivou práci.
Já bych volil dno udělat z laminátu (otisk kufru auta) protože se tím na 99% využije místo a jen horní desku z MDF.S tou váhou je to pravda...
jj vím že váha je váha, ale laminát neumím a já chtěl abych to splodil sám :-)
to je chválihodné. Neboj hrát to bude!

21.01.2007, 21:55 |
soda jenze kdyz to udelas z lamina, tak nebudes met u felicie kam dat rezervu. navic si tim moc nepomuzes.tohle reseni neni spatny z hlediska zachovani uzitne hodnoty auta. jeste bych tu prohluben vytlumil a mas dobrou ozvucnici (dle meho nazoru)
Kdyz na to koukam, tak me jeste napadlo: mas tu horni desku s reprakem po stranach utesnenou? Po stranach je videt milimetrova fuga. Kdyz to neutesnis, budes tam mit akustickej zkrat, zhorsi se Ti ucinnost a zmensi se celkova efektivni zatizitelnost toho subwooferu.

21.01.2007, 22:13 |
Kapka (M)
akorat jsem nepochopil jak je řešena spodni deska toho boxu na SW...jestli to hraje volne do prostoru jak je rezerva tak je to spatne...nemas pevny objem ozvucnice...
psl sem ze je to zatim hruba stavba, samozrejmne je na rade jeste vytlumeni celzho kufru, utesneni ty desky, prave proto aby to tesnilo jak ma :-)

22.01.2007, 15:21 |
Kapka (M) | Upraveno: 2007-01-22 15:21:43
nechci byt moudrej..ale pokud neuzavreš tu spodni MDF desku..a nechas to hrat do rezervy..nikdy nemas sanci to utesnit mezi plechem auta-podlahou a tou MDF...
tu kapka: to bych si dovolil oponovat. Udela se to jako na obrazku + se k tomu prida silikon

22.01.2007, 17:48 |
Kapka (M)
a jak spocitas objem te ozvucnice?i s tou rezervou....???
tu raksop: moc heka prace
tu kapka: ja to nepocital, pocital to kamarad
To homer je to pekne a ucelne.
tak do neceho podobnyho se poustim o vikendu, tak kdyz se mi to povede, tak taky dodam nejaky snimky ... a kdyz se to nepovede tak to bude nepovedeny a udela se to znova a jinak :-) hlavne potrebuju zachovat prostor a neprijit o rezervu, tak jsem na sebe zvedavej ... mam hondu civic 3d. 6.generaci ... mista tam moc neni a basak je 12" tak uvidime
tu katany: nechci radit protoze tohle je taky moje "prvotina" ale aby ti to s tim reprakem vyslo na litraz. ja sem naschval kupoval reprak kterej nepotrebuje velkou ozvucnici
Jako raksop: Přesně tak jsem to myslel s tím laminem - uzavřít to ale klidně ponechat rezervu. Máš tam hrozně "jalového" místa po stranách které by mohlo efektivněji plnit objem ozvučnice
v jalovem miste jak rikas bude zesik a zatim naradi :-) tak kdyz se to veme jalovyho mista tam zas tolik nebude, ale je fakt ze z toho lamina je to zajimavy.kazdopadne jak sem rikal chte sem to delat vlastnima rukama a laminovat neumim, tak treba priste :-)
male pokracovani :-)

koberecek je zatim provizorni :-)

tak sem o víkendu pokročil :-)

tak po cca 25 hodinach je aspon po strance vzhledove hotovo:-) myslim ze na to ze je to moje prvni prace to neni spatny :-)
jinak vsechny foto tady
[ Link ] 

05.04.2007, 15:35 |
Ladza pěkný to se mi líbí. a máš tam i rezervu ? jestli jo tak jak ryhcle jde vyndat? kdyby tě stavili benga

05.04.2007, 22:02 |
Pagoš Ladza: Jak jako jak rychle?? :-)) Vyndat jde, tím bych končil diskuzi a pokud by jí chtěli vidět, měli by do konce šichty co dělat, víc jsem to nikdy neřešil a ukázat ji nikdy nechtěli :-)
rezerva tam je, a vyndat de normalne:-) odklopis tu desku v ktery je SW a pod tim je rezerva, takze v podstate jko kdyby si mel sundat koberec co je v oroginalu nebo ho odklapet. Jen tohle je tezsi :-))