Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jak na zvuk z handsfree Nokia pres origo radio Blaupunkt pres TEL input?

o Navštíveno 1104x o
o 22.02.2007, 11:32 | Pavel.
ahoj vsichni,

zapojuji handsfree Nokia (bluethoothova KW-7A) pres prvovyrobni Blaupunkt (nejaky BLAUPUNKT... HIGH - s CD) v Alfe 147, vse je v aute mechanicky zatim jen provizorne zapojeno ale je funkcni (co se tyce auta tak kabelaz napajeni, zapalovani, mute, ostatni jde z handsfree primo) a mohl bych byt spokojen.

ale koukam ze na radiu jsou jeste popsany i piny pro vstup pro zvuk z telefonu oznacene TEL AF- a TEL AF+. Zkusil jsem tedy vystup zvuku z handsfree pripojit misto repraku na nej at nemusim resit umisteni toho repracku a je to elegantnejsi - a opravdu to funguje. na radiu si v menu muzu i ovladat hlasitost telefonu zvlast.

bohuzel zbyl jeden problem ktereho jsem se predem bal a to ten ze kdyz je radio vypnuto tak zvuk ze sady neslysim. nechce to jeste nejakou fintu? tajne jsem doufal ze radio s funkci vstupu zvuku z telefonu "napadne" pri aktivaci mute anebo detekce stejnosmerne slozky na vystupu zvuku ze sady (je tam pri aktivnim volani meritelna cca 6V) aktivovat treba jen ten integrovany zesilovac v radiu a zvuk uslysim i pri jinak "vypnutem" radiu. ale nedeje se tak.
telefon uz zadne dalsi zajimave vstupy na trojbarevnem konektoru. nema. nechce se mi verit ze by to bylo v radiu nedoreseno, spise si myslim ze to jeste neco chce ale nic jsem na inetu kolem toho nenasel. jsou tam jeste pobliz piny RC-B a RC-A tak jedine jestli ty jeste neco nechcou? pak tam je jeste DATA-IN a DATA-OUT ale ty jsou asi kvuli cd menici, jsou totiz pobliz pinu pro pripojeni menice.

releovy modul na prepinani na vystupu repro tam davat nechci, libi se mi kdyz se to ztisuje pekne plynule. jinak se na to vykaslu a dam tam radeji ten origo repracek ze sady.

diky moc za pripadne rady,
p.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3346 sekund.