Navštíveno 1393x

02.03.2007, 00:45 |
Syrup Vybiram ovaly a okruh se mi zuzil na 2 typy. Do kterych byste sli vy?
jedny- JBL
[ Link ] druhy- Powerbass
[ Link ] díky

02.03.2007, 00:46 |
Cenda a co mas ve dverich?

02.03.2007, 00:58 |
Syrup Cenda: Hertz HSK ... spokojenost

02.03.2007, 11:58 |
G!zm0 Taky jsem se onehdá rozhodoval ale měl jsem možnost vidět a slyšet ty PowerBassy a byl jsem hodně překvapenej. Dneska už mě slušej v autě....

02.03.2007, 12:16 |
foxos mam taky MB Quart a fakt hrajou moc hezky

02.03.2007, 12:37 |
Syrup dik za nazory, ale jde mi spis o ty 2 vejs nez o ty mb quart....
Mam Helixi a spokojnosť... Z uvedených by som volil PB...

02.03.2007, 14:41 |
Fridom | Upraveno: 2007-03-02 14:43:41
Spis by tu mela bejt otazka jestli mas v kufru SW a pokud ne, tak jestli ho mas v planu koupit ?
Aby ty ovaly meli vyznam.
Myslím že ty Powerbass, za ty kačky super zvuk! Jdu do SW od Power Bassu.
Taky jsem pro ty pbcka, sam do nich jdu..

02.03.2007, 17:48 |
Syrup Fridom: v kufru mi bije cca 2x500 RMS ... takze s basama problem nemam. Spis chci zacelit diry v platu co mi zbyly po tech phase, a chci taky aby to taky hodne dobre hralo.
Syrup : TAk pokud máš SW v kufru tak mi ovály přídou docela zbytečné.
Pokud vím tak ovály se dávají když potřebuješ zvíraznit basy a to ty už nepotřebuješ.
Tak že bych nedával ovály, ale nějaké kompa, to by bylo podle mne lepší řešení.
Každopádně budou hrát lépe než ovály.
Potrebuje zaplnit diry po ovalech..Takze kompa,leda tak nejake 25cm..
No tak jen proto aby zaplnil díry po oválech dávat něco co nemá podle mne význam, mi příde nesmyslné, to bych si rači udělal nové plato : o )
No treba ja ted resim to same a jak chces v 4dverovem (sedan) civicu udelat nove plato?Ja mam ve predu kompa pb es6cv2 a taky potrebuju vzadu zaplnit diry po starych ovalech,tak mi prijde lepsi tam dat ovaly stejne serie jako mam ty kompa,nez tam davat kompa,ne??Nevim,mozna se mylim a kompa by byly lepsi..sw mam,takze na basy ty ovaly nebudou..
Krucis,narvali jste mi brouka do hlavy..Jak nad tim tak uvazuju,tak kompa budou fakt lepsi,sice se tim nevyplni dira v platu(bude se muset udelat nejaka podlozka,nebo tak neco) ale kdyz vemu ze na to budu chtit tahat kino,kde potrebuju i zadky pekne slyset,tak ovaly nepripadaji v uvahu..Myslim ale,ze pokud jde o stereo poslech,tak do zadu staci uplne kompa pro doplneni zvuku,ne?Stejne normalni hud
hudbu chcete mit hlavne zvuky zepredu a ne zezadu,tak na to ovaly uplne staci,ne?Jasne ze chapu,ze pekne nasmerovany vyskac a plnohodnotna vyhyaka jsou o necem jinem,nez odraz zvuku od zadniho okna..

04.03.2007, 13:38 |
Syrup na co novy plato? kdyz mam diry v origu plate po ovalech, tak si koupim ovaly, ne delat znova plato... Navic kompa v tyhle cenovy relaci nikdy nezabasujou jako ovaly. Jelikoz obcas hraju "ven" tak chci proste ovaly. Navic se me nechce srat s vejskama, ktery bych nemel kam umistit atd atd
Jasne, v tvem pripade klidne ty ovaly,jsem pro pbčka..Ja pujdu do komponentu..

04.03.2007, 14:49 |
Fridom | Upraveno: 2007-03-04 14:54:00
Syrup : No tak jak si psal : 02/03/2007 17:48 Syrup a chci taky aby to taky hodne dobre hralo.
Tak pak nevím jestli s oválama to bude to pravé ořechové, no ale je to tvá věc, mě je to fuck.
Můj názor je prostě takovej, že pokud máš v kufru SW tak ovály ti sou na prd, protože ty basy z oválů ti stejně přehluší SW, tak že je budeš mít stáhlé a z oválů ti budou hrát jen středy a vejšky a to u komp budou hrát rozhodně lépe.
To jest můj názor.
Ale pokud chceš jen zaplácat díry v platu, tak to je potom jiná : o )))

04.03.2007, 15:04 |
Syrup Fridom: no jde predevsim o ty diry v platu :-) Kompa jsem tam nechtel a ani nechci... uz to tahkle vedu docela dlouho a zvykl jsem si, vyhovuje mi to...
Syrup : no tak pokud ti to vyhovuje, tak neni co řešit : o )