Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sinus Live 160C

o Navštíveno 873x o
o 02.03.2007, 19:39 | Tygr
Nazdar všichni, máte někdo zkušenosti s těmito repro ???
Pozor jedná se o koaxy! Ne o kompa.
Moc se mi ten jejich zvuk nezdá, zatím to krmím jen rádiem, ale mám pocit že kdybych do nich pustil těch 100W RMS tak se rozskočí.....
Nevíte někdo jakou mají citlivost, nikde to nemůžu najít ?????
když je porovnám s origo Peugeot, tak se mi zdá, že origo mají vetší citlivost a dokonce líp basujou. Ty vejšky jsou taky nějaký udušený, ale možná je to tím že origo dual cone mají menší směrovost.....
Nechci na tyto repro házet špínu, možná že přes zesák hrajou líp, proto se taky ptám na vaše zkušenosti....... :o)

o 03.03.2007, 10:40 | jao01
Orig. repra su slabsie maju mozno 30W radio ma nejakych 19W na kanal (ide oto ake to radio je)takze je to tak akurat preto sa zda akoby by hrali silnejsie alebo dynamickejsie. 90 percen uspechu je montaz mal som tie SL a hrali dobre treba skontrolovat ci su spravne napojene +- ,ci nieje niekde akustic. skrat (niektore auta nemaju oddelenu vnutornu cast dvery od vonkajsej su vnej otvory ) v takom pripade to nemoze dobre hrat a pomohli by aj ANS pena a asfaltove pl. aspon za reproduktor.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3137 sekund.