Navštíveno 1292x

Potřeboval bych nějaký kleště, který pěkně přeštípnou i 50 qmm kabel.
Co třeba tyhle
[ Link ] ?
Jaký používáte vy?
nuzky na plech sou super nebo zahradnicky na stromky
nebo pilku na zelezo ta je taky good
Flexa a není co řešit....
[ Link ] tady neco mas s vyrobcem co vyrabi ty kleste mam jen dobry zkusenosti
klasicke KNIPEX stipacky a mas pohodu. 35 naraz a 50ku na dvakrat :-))))
rovně to uřízneš i ulamovacím nožem,
koupil jsem si přímo ty z odkazu nahoře (mychal) a úplná spokojenost! KNIPEX je zbytečně drahej,nůžky na plech mají rovný čelisti,zbytečně kabel zplacatí(blbě pak jde do svorky),pilka na železo spíš potrhá žíly,flexa rozpustí izolaci kolem řezu-blbě se pak odizoluje,A lámací nůž-to si dělá někdo srandu!
Vy uz vazne neviete na co sa spytat. myslim ze toto forum je trocha o odbornosti. pytat sa na to cim prestrihnut hrubsi kabel mi pripada totalne primitivne!!!!!

03.03.2007, 09:03 |
SEKIN TomasSI: Nevím jestli jsi už někdy zkoušel přestřihnout 50ku kabel. Pokud to děláš jednou za rok, tak se s tím dá nějak porvat, pokud to stříháš denně jako já, nebo častěji jako mychal, pak je tato otázka zcela odborná a tvoje reakce primitivní. Ptají se tu lidi na daleko větší kraviny, a stříhání tlustejch kabelů k autohifi patří jako k hospodě uklízení poblitejch hajzlů.
Ty kleště SL jsou na 50 dostatečný.

03.03.2007, 09:33 |
clown mam stojanovy nuzky na plech ... :o)
jinak bych kupoval taky kleste ..
pouzivam stipacky kenedy heavy duty, umi na poprve 50qmm jednou rukou, cena tusim okolo 800,-Kc

03.03.2007, 11:01 |
JR ja jednou koupil nejaky noname stipacky od vietnamcu a za kilo a ty to stipaly uplne bez problemu napoprve. Pak jsem je nekomu pujcil a uz je nikdy nevidel. A jak pise Kallin, ulamovaci nuz na to taky krasne funguje a je to raz dva.
Jj taky ted pouzivam ulamovaci nuz na 50ku.. pohoda..

04.03.2007, 12:00 |
Mario co delate? ulamovaci nuz, je to raz dva a naklady 0-nic :-)
mychal: ja pouzivam presne ty co jsou v linku - naprosto bez problemu strihaj 50qmm.