Navštíveno 2112x

[ Link ] S narustajicimi investicemi do ozvuceni narusta i muj strach..Je to pouzitelne?Ma nekdo zkusenosti?Popripade jak to mate kdo vyresene..Ten dalkovy start me taky hodne laka..

05.03.2007, 10:33 |
Ricci Jedna z najlepsich je kombinacia 2 nezavislych elektr. systemov, z toho jeden GSM + mechan. proti odcudzeniu vozidla
Mám 9000B, nebo ještě lepší je nový Athos 1202 pokud si nepletu označení.

05.03.2007, 10:50 |
SEKIN Carnet ve spojení s alarmem: SMS ať seš kdekoli, nejen v dosahu pageru a kdykoli se mužeš podivat kde je auto.

Taky už se začínam zajímat o zabespečení auta, koukal jsem na toto :
[ Link ]
to SEKIN: KDE TO SEHNAT A JSOUNĚJAKÝ PROVOZNÍ NÁKLADY -TY SMS ASI JO??? DÍKY

05.03.2007, 13:43 |
SEKIN Paušál je 199,- měsíčně bez DPH + něco za SMS, ale ty jdou jenom při poplachu, takže radši ať nechodí :-))
Horší je to s pořizovacíma nákladama, to bylo nejak přes 14tis, protože musíš koupit i mapy.
Dělá to i knihu jízd, máš tam grafy rychlosti a jiný blbůstky. Hlavní je vyřešit skryté a přitom funkční umístění GPS antény, protože tu co k tomu dají máš nalepit na palubovku nabo na sklo :-))))) což aspoň mírně chytrej zloděj hned utrhne a už auto nenajdeš.
[ Link ]

05.03.2007, 13:46 |
Ricci No myslim, ze GSM mobil sa da skryt v aute ovela lepsie...

05.03.2007, 13:49 |
SEKIN GSM je tam jenom kvuli těm SMS, ale polohu to sleduje GPS.
díky ,je to pěkný ale 14t se vyplatí když využiješ alespon tu knihu jízd

05.03.2007, 14:09 |
SEKIN Anebo když máš auto dražší než 50tis. Díval jsem se na ten link co dal Fridom a to je snad ještě vetší pálka.
Osobne bych to za ty prachy radci pojistil. Auto za kilo, hudba za pade a kola za tripetky vyjde asi na 6.500,- rocne a je pojisteny komplet auto proti kradezi i zivelnym pohromam.

05.03.2007, 14:51 |
paia cena se lisi podle auta... 6.5t je leda tak na nejakou filcku.
Tech podminek je tam vic, chce si to nechat spocitat presne na svoji caru.

05.03.2007, 15:35 |
clown galaxy .. rv 99, 2.3 107kw .. havarijka cca 14 i s pojistenim muziky do 60.000, auto samotne na 120 .. , alu kola jsou soucasti zakladni vybavy nemusi se pojistovat zvlast ...
Kdyz jsem si to nechal pocitat tak kola brala jako zvlastni vybavu (CP), tak nevim. Cena je myslena bez havarijky, ale 14 s, je slusna price. Vite nekdo jestli se necha pojistit auto u naky pojistovny pouze proti vykradeni?

05.03.2007, 15:54 |
clown Lucass .. tusim ze to jde ..
my pojistovali nejakou nasi sluzbeni koktu, kdyz vezla naky zbozo .. , ale celkem ranec .. tusim kolem litru na mesic .. samozrejme jen zbozi, zadne osobni zavadlo, notebook atd ..

05.03.2007, 15:55 |
clown u tech kol, zalezi co mas v TP ... zda plech, tak to chapu
2: clown Zkusim se poptat u par pojistoven co nebizeji, nechal bych pojistit akorat hudbu tak na petatricet,- doufam ze to taky nespocitaj na talir mesicne to by se moc nevyplatilo :), u prepravovanyho zbozi se to snad pocita jinak. V TP mam trony, ale 15" a ted tam jsou 17" tak to vzala asi jako nadstandart.

05.03.2007, 18:05 |
Ricci Aj GSM sa da sledovat...

05.03.2007, 18:46 |
pajp ale ta přesnost.skoušel sem to a mobil to našlo o dva km dál.ale za ty prachy to de. aspon zjistíš kudy jedou a v kterym městě to auto máš.

05.03.2007, 18:51 |
Lucass | Upraveno: 2007-03-05 18:58:48
Jenze s tim zajede do garaze a nazdar, ale zase jestli to zapisuje trasu tak vidis do jaky :)
Presnost by mela bejt slusna +- par metru.

05.03.2007, 20:16 |
pajp gsm ma dva km.zaleží na počtu vysílačů
jj zkoušel jsem gsm alarm athos 1802, montoval jsem už 4 a ta přesnost je opravdu kolem 2 km jinde. ale třeba v praze je to přesnější.
gps je i patriot IV ta je levnější a když nechceš knihu jízd tak je to bez měsíčního paušálu
Lucass : To sem také chtěl, pojistit jen muziku, ale nenašel sem nikoho, kdo by mi to pojistil, tak pokud někoho najdeš, tak to sem písni.
Jediné co vim že de, tak je mít havarijku a nechat si ji zvednout, ale pokud bude auto pojištěné na 300 + muzika tak na 80 tak nevim kolik bych pak tu havarijku platil : o ((
Jeden tip co dělá do pojištění se mi na to poptá, tak sem zjedavej.
magicacar jsme montovali asi 4 z toho 4 se vrátili s problémama nedoporučuji

07.03.2007, 00:40 |
FBS Magicar je výsměch mezi alarmama, poruchovost, falesny poplachy, jo na machrovinky a na to ze máš pěknej ovladac super, ale po nocích stejně nespíš s klidnou hlavou. To raději Meta (třeba H.P.A. 2,5), dost hlasitej alarm, spolehlivej, malinkatej, a hlavně funkční...
koukal jsem na ten meta a dobrý i cena pěkná,ještě někdo má tip na něco spolehlivýho,dík

07.03.2007, 05:46 |
Jurry Taky budu muset něco pořídit, doteď jsem měl nějakej N/A alarm, byl jsem spokojenej, ale nějako asi odešla jednotka. Protože když ho odpojím od baterky a připojim tak funguje tak jak má, do doby, než otočím klíčkem, pak už jen zamyká a odemyká centrál ale nebliká, nepíská, nehouká :(
kdyby jste někdo věděli co s tím... jurry@mymail.cz

07.03.2007, 07:59 |
pelo FBS:mas vlastnu skusenost? osobne poznam okrem mna dalsich 5tich ludi čo maju magicar a ani jednemu nerobi to čo ty popisuješ, zaujimave :)
stym alarmom plna spokojnost
ja ho mam taky instaloval sem si to sám sice planek zapojeni k tomu byl špatně :-( ale až sem na to došel tak to funguje a bez problemu už rok

07.03.2007, 09:05 |
Conan Magicar je OK.

07.03.2007, 14:34 |
jipi u Magicaru záleží vela od inštalácie, ak to napojí amatér tak to blbne, lebo nepoužije jednosmerné diódy,...........
Osobne ho mám 3roky a max spokojnosť. /už sa mi dobíjali do auta/

07.03.2007, 17:29 |
serz a čo je to také "jednosmerná dióda"?
klasicka dioda prostě a použil sem zelenou:-)

08.03.2007, 15:29 |
Shr3k 07/03/2007 21:25 audi ofil: A ony existují i obousměrné diody?
to Shr3k: třeba těma oboustranejma mysleli Zenerky ;-)))

08.03.2007, 16:12 |
Shr3k Squere: Vida, já myslel, že jsou to furt POLOvodiče..., ať už Zennerova nebo nebo LED, nebo kterákoliv jiná dioda.
FBS: Jsem s magicarem taky spokojenej. Na zapojeni je dost slozitej, ale ta namaha stoji za to.
Jinak cidla se spojuji dohromady na jeden vstup pres diody snad u vsech alarmu ne? A cidla si muzete dokoupit jaky chcete, to zavisi na vkusu a hloubce kapsy.
počkat ja žadnou blbost nepsal :-) já jen napsal že to je prostě dioda jako každá jina to co psal jipi je jeho věc třeba zná víc druhu:-) já teda taky znam ty červený a ještě pak modrý prostě vybereš si

08.03.2007, 19:20 |
Shr3k To nic, jsme si stříleli z jipiho a jednosmerné diódy...