Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Dotaz cena instalovani...

o Navštíveno 994x o
o 05.03.2007, 16:04 | GooGoo
Prosim vas nevite jaka je zhruba prumerna cena instalace hudby od odborne firmy kdyz pouziju vlastni komponenty? Je to pro kamose... chtel by to sverit firme k tomu urcene :-)
Jinak ma GIII, jeden zesik 4 kanal, kompa dopredu, ovaly dozadu.. tak ze se jedna o celkeve natazeni i kabelza...

o 05.03.2007, 16:19 | prohifi.cz
zalezi na mocmoc vecech - jestli se budou delat mdf redukce, jako ze v GIII skoro povinnost, vyskace jestli budou na sroubku nebo do lamino domecku atd., atd.
o 05.03.2007, 17:53 | Pavel02
Když jsem si to ještě nedělal (neuměl) sám, tak i 500,-Kč/hodina. Za natažení repro kabelů od rádia k zadním repro 1000,- !!! Za svoji úplně první instalaci do auta (HU, zesik 4k, napájení zvonkovým drátem + koncovky, reprokabely + koncovky, pojistka....), za práci 2.200,-kč trvalo jim to 7 hodin. Doporučuji sjednat si cenu za instalaci předem. Asi bych nedoporučoval jít na hodinovou sazbu.
o 05.03.2007, 17:57 | Midi34
poptej se spíš tady na foru po někom kdo bydlí poblíž tebe(kamaráda) a kdo je schopen to udělat pořádně a dělá to jako službu ze známosti (za peníze )
o 05.03.2007, 18:29 | wolf
odkud jsi znam nekoho
o 05.03.2007, 19:05 | cendler
Odkud je, podle mě se tu najde hodně lidí co mu to za nějaký ten peníz rádi natahají
o 05.03.2007, 19:23 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
My jsme Liberec a okolí.....velmi slušná cena dohodou.
o 05.03.2007, 19:59 | GooGoo
Tak díky chlapy! Ja mu to dám přečíst ať vydí že to není levný a snad dostane rozum. Já mu to klidně zapojím nic na tom není, ale hold jsou mezi náma nedůvěřivý osoby a musíme je nějak poučit :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.