Navštíveno 1075x

Mate nekdo toto radio?
[ Link ] Zajimala by me vase zkusennost.Je mi jasny ze to nebude uplne nejlepsi,ale proste jesli se to da nejakou dobu pouzivat. :)
nějakou dobu jo ale fakt jen chvíli..
Osobní zkušenosti nemám ale známej koupil od Sencora rádio na MP3, po dvou měsících reklamace a stejný problémy měl i s DVD přehrávačem takže osobně bych si tuhle značku nepořídil, raději něco připlatit a mít klid než se s tím někde pořád otravovat.
kámoš dělá v elektře a tam se jim vrací takový množství z prodanejch že se divím že to vůbec prodávaj,ale tenhle přímo nevím ,ale asi to velkej rozdíl nebude
heh neni vubec spatnej koupil sem ho ne primo tohle nejakou lepsi radu ale hned po spusteni mp3 CD to zahralo cca 2 skladby a masina se restartla proste vsecko nastaveni nikde uz vim ze tuhle znacku nechci
JJ Sencor je Super!!
jeste tak 187 let vyvoje a dostanou se do blizkosti Sony pred 20 roku.
Kamos na me nedal a koupil si takove drek a ted nadava jak prase
takze urcite prima volba kdyz chces vyhodit prachy

09.03.2007, 13:18 |
jiboy Kolegyně z práce koupila nějakou levnou řadu na mp3 a po 3 reklamacích přešla na sony, sencor v žádném případě, kup si raději pioneer kenwood clarion bez toho bluetooth
od Sencoru mozna bvarnou konvici tu mam doma a funguje spolehlive
mam zkusenosti od kamoce co pravidelne pri reklamaci dostava novej model radia sencor takhle uz je to rok a zatim ani jedno neprezilo 3 mesice a to s nima zachazi velice slusne
tak já tedy nevím...Sencory prodávám už skoro 2 roky a je to rádio co si koupilo už hodně lidí a zatím je poměr reklamací na cca 50 prodaných rádií dvě reklamace.Samozřejmě,že už ted některé modely neprodávám,protože jsem s nimi sám nebyl spokojen,ale ty 4 typy u kterých jsem zůstal jsou docela v pohodě (za cenu kolem 2500,-)
S rádiem Sencor s BT,ale zkušenosti nemám.