Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > SENCOR

o Navštíveno 1075x o
o 07.03.2007, 21:47 | Ibizza
Mate nekdo toto radio? [ Link ]
Zajimala by me vase zkusennost.Je mi jasny ze to nebude uplne nejlepsi,ale proste jesli se to da nejakou dobu pouzivat. :)

o 08.03.2007, 00:00 | Akordýsek
nějakou dobu jo ale fakt jen chvíli..
o 08.03.2007, 08:47 | Kotass
Osobní zkušenosti nemám ale známej koupil od Sencora rádio na MP3, po dvou měsících reklamace a stejný problémy měl i s DVD přehrávačem takže osobně bych si tuhle značku nepořídil, raději něco připlatit a mít klid než se s tím někde pořád otravovat.
o 08.03.2007, 12:51 | Midi34
kámoš dělá v elektře a tam se jim vrací takový množství z prodanejch že se divím že to vůbec prodávaj,ale tenhle přímo nevím ,ale asi to velkej rozdíl nebude
o 08.03.2007, 19:18 | vinzek fa
heh neni vubec spatnej koupil sem ho ne primo tohle nejakou lepsi radu ale hned po spusteni mp3 CD to zahralo cca 2 skladby a masina se restartla proste vsecko nastaveni nikde uz vim ze tuhle znacku nechci
o 09.03.2007, 01:07 | Kleneex
JJ Sencor je Super!!
jeste tak 187 let vyvoje a dostanou se do blizkosti Sony pred 20 roku.
Kamos na me nedal a koupil si takove drek a ted nadava jak prase
takze urcite prima volba kdyz chces vyhodit prachy
o 09.03.2007, 13:18 | jiboy
Kolegyně z práce koupila nějakou levnou řadu na mp3 a po 3 reklamacích přešla na sony, sencor v žádném případě, kup si raději pioneer kenwood clarion bez toho bluetooth
o 10.03.2007, 19:51 | Machča
od Sencoru mozna bvarnou konvici tu mam doma a funguje spolehlive
mam zkusenosti od kamoce co pravidelne pri reklamaci dostava novej model radia sencor takhle uz je to rok a zatim ani jedno neprezilo 3 mesice a to s nima zachazi velice slusne
o 11.03.2007, 18:16 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
tak já tedy nevím...Sencory prodávám už skoro 2 roky a je to rádio co si koupilo už hodně lidí a zatím je poměr reklamací na cca 50 prodaných rádií dvě reklamace.Samozřejmě,že už ted některé modely neprodávám,protože jsem s nimi sám nebyl spokojen,ale ty 4 typy u kterých jsem zůstal jsou docela v pohodě (za cenu kolem 2500,-)
S rádiem Sencor s BT,ale zkušenosti nemám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4559 sekund.