Navštíveno 1044x

Kdyz mam dvakrat zes je lepsi natahnout dva rem nebo to muzu brat s toho jednoho co uz tam je? ptam se pro to ze mam tri signalni kabeli a na kazdem to je tak jek je to lepsi?

08.03.2007, 11:43 |
durus myslim ze je to jedno.kludne z jedneho zosu potiahni k druhemu.

08.03.2007, 11:54 |
Tomak Můžeš táhnout určitě jen z jednoho. Na rádiu je taky jen jeden drát, takže to akorát rozdvojíš u zesilovačů. Je to omezený jen proudově, mám pocit, že bývá kolem 300 mA, ale to stačí.
Ja taham na jedno remko 4x zes a 1x cap a v poho :-)
no ja bych dal na remote 50qmm a pak staci vicemene jeden... nemam pravdu mario?
jako Luke, ale dal bych tam ještě 150A pojistku a cap 30cm před zes

08.03.2007, 21:48 |
pajp na remote 50qmm?????????????blbnete mu hlavu.blbej vtip.
Proč si z něj děláte kozy?

08.03.2007, 22:17 |
hoff Pokud maji signalove remote, tak bych to rozdvojil u radia-tam se to schova. U zesilovacu usetris jeden kablik,kterej by si musel schovat-pokud jde o vzhled. Ale zalezi jak to je reseno u zesiků. . . tak nejak budu resit ja. .
rossi: nemyslim si že by moje nebo Lukova slova měla někoho zesměšňovat, myslim že mu bylo dostatečně odpovězeno a tohle byl OT bonus
jinak trochu jsem nepochopil hoffa, já bych to ved do jednoho zesu a z něj pak do druhýho, rozdvojit to u rádia je tahání kabelu navíc

08.03.2007, 23:02 |
clown jenze pokud to mas delsi, tak je lepsi to tahnout spolecne az k zesiku a delit az tam .. (ubytek napeti je kurwa) ... zase zalezi co spinas,,
spinam procak, 3x zes, 1x cap, 1x voltmetr .. , 4m od hu jednim parem z CAT5 kabelu .. pred zesikama rozdeleno na capu :o))
Tak kluci krasne ste se rozkecali ale teda odpoved je za staci jen jeden REM od radia
a pak to rozdvojit???
AAAAAANNNNNOOOOO staci jeden!!!!!!!!!!!!!!!

09.03.2007, 02:11 |
hoff Escudo, ja to myslel tak, ze pokud mam vzadu dva zesy bajvoko metr od sebe, rozdelim remote hned u radia a povedu spolu se signalama (uz ho maji v sobe). Tak usetrim tahat a schovavat remote mezi tema zesama. Myslim ze by to melo fungovat. . . ? Ale i ja se rad poucim ;)
Barthez:
To se ti nedivím, někde ušetřit musíš. : )))

09.03.2007, 09:32 |
Escudo | Upraveno: 2007-03-09 09:32:35
hoff: ale jo, fungovat to bude, jen jsem to předtim nějak nepochopil :o) schovávat musíš stejně protože remote bejvá často na druhý straně zesu než cinch vstup, někdy se musí dokonce ten kabel nastavovat, protože jak je zalepenej k cinch kabelům, tak tam nedosáhne :o(
ELmartyn: určitě jeden a pak před zesama si to udělej jak se ti to bude hodit, neni to nic důležitýho nebo nýročnýho na kvalitu přenosu, stačí když tam bude nějakej proud aby to zesík seplo
Hoff: z vlastní zkušenosti doporučuju natáhnout REM samostatně odděleně od signálovýho kabelu.
REM na signálech bývá tak tenoučkej, že při rvaní kabelů prahama se v klídku zlomí a je v háji.
Mě to stálo dvě hodiny práce a asi 5 kýblů nervů, než jsem vůbec přišel na to, proč ta kur*ä zesík nejede, nesvítí a nezesiluje.

09.03.2007, 23:18 |
clown Freerider ... :o)))
to neznam :o))) asi jiz 3x .. proto jsem se nastval a natah to cely nadvakrat jednim parem a je to :o) cas stejne na tom nechas ... tak proc nemit rezervu pro tento pripad

09.03.2007, 23:37 |
hoff Pravdu mate. . . . a ja mam kyblu dostatek :-DDD U me zatim v planu tak jak pisu, uvidim jak se to osvedci a pak mozna jako clown. Kazdopadne diky za rady i pro me!
jj mam to jeden novej. Dikec moc vsem!