Navštíveno 1115x

Zdar,
nemate nekdo zkusenost s ozvucenim noveho Passata? Nez to vsechno rozeberu jedna se mi hlavne o to, jaky se hodi repro do dveri (prumer a hloubka). Nekde jsem cetl ze predni originaly jsou o prumeru 20cm a pokud to je pravda, tak na vyber moc neni. Zadny moc velky upravy-doorboardy nechystam, precijen se jedna o sluzebni auti.
Dik. Zb.

13.03.2007, 05:45 |
Lipi | Upraveno: 2007-03-13 05:45:53
Mam petkovyho Golfa a info o ozvuceni jsem moc nenasel, upravy tapecu taky nechystam, kazdopadne by me taky zajimalo jak to pod dverma vypada, o vikendu se tam asi podivam jestli bude cas. Budes nechavat seriove radio ?
Nejdriv chci udelat dvere, a repro, ale nechce se mi sundavat tapec jen proto, abych se do toho podival. Ale stejne se tomu asi nevyhnu. Radio zatim necham, ve druhy fazi bude radio+zes, ve treti sw. Ale kdy se na to vrhnu to fakt netusim.
Ted koukam na toho golfa, vypada to ze ve dverich budou ovaly. Mrkni se do tohodle ceniku na rozmery repro.
[ Link ]
neviem z coho si vycital ze su tam ovaly...ako ja na to pozeram tak je tam trojpasmova komponentna sada...a vsedko kruhovy tvar kedze su tam priemery tych reprakov

13.03.2007, 11:11 |
Ricci v Golfe nie su ovaly ani nahodou
sorry Lippi, dead... ma recht.
Proc nezavolas do W nenechas si zavolat servis. technika a z nejakou kvalitni vymluvou se nezeptas? :-) je mozne ze to take nebude vedet.ale mechanic musi a kdyz ne tak bych je uvedomil o tom,ze odbornik nejni ten kdo se tak prezentuje(znackova prodejna)ale ten kdo vecem ROZUMI.Proste bych znich udelal burany co muzou prodavat hřebiky a ne auta...

14.03.2007, 10:13 |
Lipi Tak jsem se bavil s technikem a ten mi povedel, ze Golf 5 neni to co byval Golf 4, ze veskera elektrika je vevnitr ve dverich a nestaci jenom sundat tapec. Dale je tam nejaka vychytavka s repro, ze se musi udelat nejaky redukce aby to tam slo dat - pry jako do Pasika. To je asi tak vsechno co vim a moc me to nepotesilo.
Ma je stualarm...Code zboží 10517 doporucena cena je 291,-nedelaji maloobchod tak jestli je budes potrebovat tak dej vedet

21.03.2007, 20:39 |
runis Pokud se nemýlím, a myslím že to už bylo popsáno v nějakém časopise-českém, tuším Carhifi, tak tam nějakej německej šampión rozdával rady jak udělat dveře pětkového Golfa. Je to pořád to samé. Když to sundáte, tak je tam plech co se musí sundat a po celkovém vytlumení zase zpět připevnit. Tak jako u čtyřky. To samé je i nové Octavie a nejspíše nového Passata. Soudím dle pár fotek ze zahr. časopisu co jsem viděl. Jinak je tam problém, alespoň s novým Golfem a Octavií, že ty repra jsou moc vzadu! Buší rovnou do ledvin. Fajn masáž, ale na stereo to asi nebude ideální. Nejspíše jsou u VW zaměstnání machři na audio. :-(( Jo a dle mých info by tam měli být 20 cm repra! Tak proto ta redukce. Tak mě napadá, co tam dát malý 20cm sub, třeba Hertz, pak udělat středobas-třeba 13cm+výšky? Jen nápad. Jo a berte mě s rezervou, je to jen co jsem tak nějak mimoděk viděl. Moc jsem tomu nepříkládal váhu-že se mi to bude hodit. Bohužel nevím ten časák přesně. Ale myslím že Carhifi české asi minulý ročník. Snad někdo bude vědět přesněji. Tak ať se daří a pak dejte vědět jak to doopravdy je. :-)