Navštíveno 1236x

Tak jeste jednou dotaz pro kamarada:) Co by jste poradili za zesilovace (monoblok + 4kanal) do 10tis za kazdy kus? Pouze nove s CZ zarukou, naslo by se neco? Monoblok by mel mit 600-700W @ 2ohm, 4kanal chce alespon 90-100W. Musi byt ze stejne serie.. HU je Alpine 9853, Repro Rainbow SLX 265 vpredu a SL265 tusim vzadu, woofery 2x Rainbow Hammer 10". Hudba hlavne Hip Hop, sem tam oldies, trance a zbytek, auto Pegy 306. monoblok lepe digital nedostane moc stavy (20qmm jen pro nej, nechce uz predelavat napajeni..). Diky moc za reakce!

13.03.2007, 15:00 |
Cenda asi bych se v tehle cene podival na novy Rodeky
EM-Phaser:EA 480 4ch+ EA 1350D D-mono
Rodek: 2x R4100N,nebo N4100N + R1900R
EM-Phasery bych ti nechal za 20,-.....
at se vykašle na nový. tady v pohodě koupí skoro High-endy za tydle many :-) PS:třeba ten orion monoblok co tu ted byl tak byl v poho a ten byl novej. PS2: coltik tady nedávno prodával krafterka,ten je na hammery good.
Tak tak, třeba nové rodeky R4100N + R1900N. Monoblok má psaných 600 W RMS @2 Ohmy, v testu v německém Autohifi mu naměřili 800 W RMS. Cena je 7990 Kč. Čtyřkanál má psaných 4 x 85 W RMS, předpoklad bude opět vyšší. Cena 7490 Kč.
Obojí najdeš u mě na webu
[ Link ]
Zmena ceny:21000,- (Omluva prodejcum ACR...)
2 Martyn156: pokud jeste nemas vybrano, tak napis nebo zavolej a neco se da vybrat - na eshopu neni zdaleka vsechno, tak muzeme vybrat i treba neco exotictejsiho :-)
udělej to tak jako já do jednoho auta......2x Audison SRX3
[ Link ] na kompa i koaxi výkon 65W RMS naprosto stačí a na SW 250W RMS také...navíc to jsou kvalitní zesiky a i designově OK
CTS - mno je to pro toho kluka jak jsme pro nej brali tu SRX5 od tebe, vykon uz nestaci:)
Ryves - jj urco se ozvu, exotiku mi radi:)
ad Rodek - zajimaci, jak je na tom po zvukove strance? Nic moc hezkeho jsem tady na ne necetl (krome toho ze jsou to fakt silaci samo:) Emphaser na tom asi bude podobne co? Ale jako libi oboji:)
Me se moc libi totok
[ Link ] [ Link ] MRP rada Alpiny ale 4kanal ma "pouze" 70W:(
V mailu máš jeho test z německého autohifi, snad umíš německy :-)
Martyn156: SRX5 má na SW výkon 180W RMS...SRX3 - 250W RMS...to je už velký rozdíl :-)