Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém s rádiem

o Navštíveno 1019x o
o 14.03.2007, 14:50 | Kastan
Zdravím. Po zapojení rádia do auta (konkrétně Kenwood KRC-177R) se zdálo, že všechno funguje tak jak má, signál ok, normálně hraje. Problém nastává po vypnutí rádia asi tak na 15 sek., poté když se znova zapne, tak nechytne žádnou stanici, nepomůže ani znovu zapnout, musím vytáhnout vzadu ISO konektor a znovu ho zapojit, pak už je zase ok. Když se vypne třeba jen na 5 sek. tak po zapnutí chytne všechno, ale po delším vypnutí (jak jsem psal asi tak 15 sek.) se problém opakuje. Jinak třeba paměť uložených stanic se nemaže. Kabely si myslím, že mám zapojeny správně, jsou zapojeny všechny kromě "Power Control" (k němu je psané tohle: "Connect either to the power control terminal when using the optional power amplifier, or to the antenna control terminal in the vehicle"), tzn. Battery, Ignition (ACC), Earth (Ground) Connection a samozřejmě reproduktory. Nevíte čím by to mohlo být? Už si nevím rady, že by chyba v rádiu? Díky za odpověď.

o 15.03.2007, 09:24 | Lukas.KIKI
Když pomůže jen vytáhout ISO konektor tak podle mě to radio neni v pohodě...... ale opravte mě jestli se pletu
o 15.03.2007, 17:29 | Kastan
Já jsem totiž to rádio koupil přes inzerát, no a teď tohle. Vyplatí se vůbec dávat ho někam spravit? Nemám představu o tom, kolik to může stát. Problém je asi jenom v tom rádiu, kazeta myslím hraje, i když je delší dobu vypnuté.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3291 sekund.