Navštíveno 1274x

14.03.2007, 15:48 |
ELmartyn | Upraveno: 2007-03-14 15:50:24
Mam problem: SW - GZRW 12XS-AL a SS - SoundStream 2k, Piccaso 2,600 basy jsou strasne pasivni cele auto rezonuje strasnym stylem ale tlak nebo vyraznost basu je tak na 50% nez bych ocekaval. Co mam delat nastavuju to porad dokola kombinuju basy na SS a na radiu a nic.
ja tohle řeším zrovna dynamatem extreme :-)
jj, zacit tlumenim kdyz to rezonuje, kdyz to nepomuze, resit dal
asi ste me spatne pochopily me se jedna o to ze SW proste nehraje to co by mel ze to rezonuje celi budu resit az budou poradny kacky
předpokládám že filtr jsi protáčel aby šel i do vyšších frekvencí... myslim jen zkusmo jestli se rozehraje víc, box jsi si dělal sám?
2 ELmartyn: a bednu k nemu mas jakou? nejakou podle vyrobce? pokud ne, tak posli nejake parametry bedny jakou mas, treba je chyba tam...
Jako Escudo. Na jakou hodnotu máš nastavenu spodní propusť?

14.03.2007, 22:11 |
Ricci Elmartyn, co v tvojom slangu znamena "pasivne basy" ???
Escudo: bednu sem delal sam a ma podle virobce mit 42L a 10cm natrubek coz sem splnil jen tam nebylo jak dlouhy tak sem to dal cca 20cm
harry : spodni propust je co presne?? ted presne nevim co myslite jako mam je tam bud full nebo jen basy.
Ricci : je to neco v tom smyslu jako ze sem mel slabsi zes a slapsi SW aten pocit toho tlaku a sily toho basu je stejny i mozna slabsi ale jak rikam rezonuje to celi jako prase vrni mi zrcatka i sedacky.
no a parametry presne sou v.š.d. 40,35,50
Full a basy jak píšeš, se dá ještě štělovat, u tebe konkrétně basy, musíš tam mít ladění filtru do jaký frekvence chceš aby tam šel zvuk, tzn. třeba od minima do 1000Hz, tak aby jsi to neměl úplně někde dole na 100Hz, zkus ten filt pomalu dávat vejš a vejš a uvidíš jestli se to rozehraje. Další věc může bejt v nastavení rádia, jestli má výstup na SW atd. Co se týče boxu, kdyby nic z nastavení nepomohlo, zkusil bych nátrubek něčim ucpat jestli to něco předvede
Escudo: Elmartyn má nějakého Pio DEHa 2820 nebo něco omalinko vyššího, SS ma ode mne, nastavenej jak má bejt, nejspíš nátrubek bude nastavenej na neunosnou freq.
Aha, takže zkusit zacpat nátrubek, ale něčim co fakt udrží průvan :o)
No, tohle dělají rádi sw ve špatně udělaný ozvučnici. Dobrá ozvučnice je 70% kvalitní reprodukce
sakra to je asi dost mozny ale pocitali sme to s matikarkou tak by to melo sedet ta bedna a na tvaru jeko takovym moc nezalezi nobo taky? a ten natrubek zkusim utesnit
a neco co fakt udrzi pruvan je jako napr co? polis? nebo nejakej molitan?
no, nátrubek už máš asi přilepenej co... kdybys měl nějakou pryžovou zátku, nebo korek, aby to bylo co nejvíc vzduchotěsný. Na tvaru záleží spíš jenom tak v základních pravidlech, jako umístění nátrubku, délka, magnet nesmí bejt nalepenej na stěně atd. Jak tlustou máš stěnu? Byly spáry tmelený? Nebo používal jsi nějaký tlumení? (zbytečný :o) )
no magnet na stene nemam a natrubek je na celni stene a tloustka steny je 2,4cm a je to tlumeny silikonem nepruhlednym.
to je divný... Co napájení zesu? Kabel, baterka...Nelikaj ti žárovičky? :o) Chtělo by to asi vidět :o( tak se píchni na lano za Tomas-217 a přijeď o víkendu na exkurzi :o) krásnejch 70km
Pockej, prijel bych 70 zase neni tak moc kam a kdy fakt me to stve dal sem do tohocelkem dost a zatim zadnej velkej vysledek!!! :-(((
no je to po Strakonický, jmenuje se to Mirovice, jedeme tam v sobotu ráno tak před 10. hodinou a budem tak nejspíš do pondělí, jestli si chceš udělat výlet :o) kdyžtak písni na 720705593
Mirovice jako dedina nebo jako to misto kde je ten sraz??
tam budeme pracovat, jinak jedu z Dobříše, Tomas217 z Prhay
nebo pak někdy třeba v úterý budu na Dobříši, ale nemám tam dílnu no :o/
No pockej ale ja jsem z brna
a kde by sme toho sraze mohly dat?? jako 70km je v loho ale jestli je to mysleny od prahy tak nevim:-(((
Aha, já četl podolí..... Tak sorry, nevěděl jsem že Brno