Navštíveno 999x

15.03.2007, 10:11 |
ManyP pls co rikate na znacku sencor??? a nejlepe na mp3 s usb vstupem??? jsou tato radia spolehliva a hraji pekne??? dik moc za vase infa
Sencor???????????
Tak to bych radši Diskmana a sluchátka - nebrat!!!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-)))))
na seriova repro, bez zesiku, s tim ze pocitas ze ho za pul roku vymenis a pujdes do neceho slusnejsiho, pokud poslouchas mp3 a pripada ti ze to dobre hraje, potom ano. ale rovnou jako ti dva nademnou ti reknu ze to neni zadna stredni trida, ale spis nizka, spis nizka...
jako ja doporucil kamosovi nejakyho sencora, jeste bez usb a ctecek, na koaxy blaupunkt a origo repro v zadnich dverich, a slinta jak to hraje pradne... takze je to o tom jak jsem psal...

15.03.2007, 21:03 |
Libor kamoš má ve Fabii Sencor s USB a slotem na SD karty, hraje z origo repráků a není to špatný.na druhou starnu známej si koupil rádio s motorickým penelem a za měsíc šlo.....
Musíš se smířit s delším načítáním MPtrojek a horším příjmem rádia oproti značkovým známým autorádiím......jinak SD a USB pracují v pohodě...

15.03.2007, 22:00 |
clown co cekat od cinskeho radia, vyrabeneho pro ceskou firmu ..
ne, jako fakt ne ..
od Sencoru treba domaci DVD .. tam na digi vystupu nic moc nezkazis .. ,
ale do auta bych to asi nemohl .. , kup si treba zakladni JVC, PIO, Kenwood
clown : zajimavy je ze sencor domaci DVD maj problemy se znackovymi DVD+-R a levny z lidlu kauflandu plusu ctou suprove
A u autoradii se budes muset pripravit na pravidelnou 3 mesicni reklamaci s neopravitelnou zavadou a velmi spatnej zvuk

17.03.2007, 14:41 |
clown Machca .. fakt ? my jich prodali asi 30 a na pohodu .. vratili se asi dve mechanicky zabity ..
palim na kde co, blank noname DVD nekupuju .., domaci Yamaha zere cokoli, JVC v aute zere radeji kopie nez originaly ... :o)
no ja mam pouze jako 2 dvd prehravac a varnou konvici od sencoru ale autoradio jako fakt ne mam kamosa co ma a pravidelne po trech mesicich dostava od reklamacky new model ale jak rikam zvuk i nacitani hrozny