Navštíveno 1501x

jaký woofer byste doporučili do SQ sestavy? bylo by to do sedana. jdemi spíš o paramentry a ne o značku finance 7000 - 12 000Kc. A co říkáte na MB Quart SHG 304 D? je to asi dělo co?
Mám zatím 4pásmový pasiv systém 200RMS celkově
co mas na to za zesilovac? uprimne za tyhle penize bych pokukoval po nejakem JLA - 12w3v3 nebo 12w6v2; nebo na SQ lepe jejich 10" varianty, pripadne pod palubku nejakou peknou desitku nebo 8ku do uzavrenky
Nemyslím si, že by MBQ byla špatná voba, podle testů je to výborný woofer. Možná bych se mrknul ještě po DLS MW12 nebo U-Dimension RM 212SL.
JLa W3, u-dim RM, MW12ku sem měl, musí se trochu polaborovat s ozvučnici, jinak se mě hodně libila, tedka uvažuju bud o MW10 nebo zkusit i RM210
Spíš to plánuju do budoucna, díky za připomínky. Zarazilo mě že Některé PowerBassy mají citlivost až 92 dB.
[ Link ] Což je na woofer docela dobre,

17.03.2007, 21:53 |
wir a co tak ALPINE SWX-1242D
2 Havala: ja bych se u basaku moc na citlivost nedival, on to i kazdy meri v jinem frekvencnim rozsahu a myslim, ze to neni vubec smerodatny udaj
jako dukaz se podivej na nejake ty JLA a takova 12w6ka v BR umi treba i zatlacit mnohem lepe nez spousta jinych wooferu s vyssi citlivosti
nerikam u kompo repraku, ale u basaku mi ta hodnota neprijde tak dulezita
a je taky dobre pak resit za jakych podminek byla citlivost merena - spousta firem to meni podle home hifi metodik, takze tam litaj 3dB jak nic :-)
to máš pravdu, ale SWX s 84dB a za ty peníze třeba není to pravé ořechové..

18.03.2007, 15:50 |
SEKIN

18.03.2007, 17:50 |
Prady MB Quart,DLS či Helix,tam by se dal vybrat slušný SQ,nebo Dego,ale to je spíš dražší,ale dosti kvalitní firma.

18.03.2007, 17:53 |
Prady SEKIN:já tě přehlíd,taký woofer co jsi nahodil je opravdová SQ záležitost,ale za takovou kvalitu se platí,škoda jen,že je dego tak drahej,ale zase tak kvalita.....

18.03.2007, 18:26 |
ivls [ Link ] zkus ukecat Sau na 10-ku a máš velice kvalitní sw basák, pokud ještě volný - je to super basák, ale potřebuje kvalitně nakrmit

18.03.2007, 18:36 |
ivls to Havala
jinak vidím, že jsi z okolí, tak doporučuji si napřed poslechnout a pak kupovat
má ho Tomas SI ze skalice - už zapojenej a mám ho i já, ale na mě moc nespoléhej, že ho zapojím brzy :o(
koneckonců Sau je taky na dojezd od tebe, tak mu písní a jed si poslechnout