Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > aktiv

o Navštíveno 1178x o
o 16.03.2007, 13:28 | DZUZEPO
vie mi niekto poradit ako sa zapaja aktiv pri 3 alebo 2pasme,nejak tomu nerozumjem..potrebujem na kazdy reproduktor 1kanal zo zosiku?a ako to potom zapojim na radio?je lepsie pouz.vyhybky na radiu ako tu origo k reproduktorom?

o 16.03.2007, 13:50 | Goldies
no jestli chces aktiv, tak na vyhybky k repro zapomen.. Jinak na kazdej reprak potrebujes jeden kanal, takze Vyska, stredobas a Kiskbass mas 6 kanalu.. Jinak budto aktivni vyhybku, nebo primo prez zesaky... Prez radio s procesorem to jde taky...

Jinak nejsem profik, tak se mozna pletu :-D
o 17.03.2007, 11:48 | DZUZEPO
vdaka za pomoc...alpine 9835 ma vstavane vyhybky..ten procesor, mto su tie vyhybky?len mi nejde do hlavy ako zapojim 6 reproduktorov ked radio ma vystup len na 4
o 17.03.2007, 14:42 | clown
DZUZEPO .. woe ..

9835 ma 6k vystup .. predek/zadek/sub nebo v aktivu
vysky/stredobass/sub .. :o))

je to i dobre popsany v manualu .
o 19.03.2007, 11:15 | DZUZEPO
clown vdaka...a este jeda otazocka....ked zapajam 2pasmo tak to rozdelim na vysky,stredobas a wofer...a ked chcem zapojit 3pasmo? a manual este musim pozhanat:))
o 19.03.2007, 11:17 | clown
tak si musis koupit aktiv 4w vyhybku :o))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3456 sekund.