Navštíveno 1369x

16.03.2007, 18:04 |
PIPO | Upraveno: 2007-03-16 18:04:53
Mám na vas dotaz,zda někdo neví co by mohlo zpusobovat zvuky typu když pustím blinkry jde slyšet cvakaní blinkru ve wooofru ikdyž depnu po brzdě taky to jde slyšet,někdy i trochu hvízdaní otaček motoru ,taky pak než naběhne CD jde slyšet ve woofru jak nabihá atd...děla to tak jen při puštěnem CD na radiu ne?Co s tím? Dík
jen pro zajímavost - jaké je to rádio (značka, typ)?
Me to dela taky mam Peoneer DEH2900
Mě tohle dělá Panasonic :((

16.03.2007, 20:44 |
PIPO Mám PIONEER DEH 5830 MP

16.03.2007, 21:08 |
clown necekane Pioneer :o)
Pioneer, uslysite i to, co tam neni ... :o(( kuwa kluci celkem mi to mrzi .. ja mel pio nekolik, ale to co slysim na ne ted tak to zacina bejt spatenka ..
Pomůže pomocné ukostření rádia? Ty zvuky co to vydává jsou fakt nepříjemný.....

16.03.2007, 21:14 |
Escudo | Upraveno: 2007-03-16 21:15:17
jako clown, ale zase měl jsem jich v autě poslední dobou dost a nic, většinou teda řady 4800 a spíš vejš
kamos ma taky pio ve fabii a taky mu to dela a kostrou to neni je to radiem :(
kua mě to dělá taky a myslím spíš že mám problém v jednom z signal.kablu...když ho dám na 4ch tak piskají repraky podle otaček motoru a když ho dám na zesák co honi sw tak sw lita nahoru dolů jak splašenej a nehraje jak má..
Jako Clown...
Pio ma nejaky hooodne citlivy ochrany na CINCH vystupech, staci nekde skrnout cinchem a jdou do haje, chce to dat nekomu kdo vladne elektronice, tu pojistku nebo co to tam je vymenit...

17.03.2007, 13:44 |
Tomak Divný ale je, že to píská jen při CD... Je možný, že to rušení jde po CD mechanice a pak se to přenáší na RCA. Kdyby to byl sig. kabel, tak to asi bude dělat i při rádiu. Já jsem do těď měl tři Pia a v pohodě...
jj jedna se bohuzel o spatny odfitlrovani serva cd mechaniky
nasadil jsem dneska od Káji_595(za což mu chci poděkovat že mi je předal v patek a nemusim čekat do pondeli) a problem s piskanim mam vyřešenej...
co jsi nasadil? Nové cinche?
Jinak, to s těma Pioneerama jsem si už všimnul také. Proto jsem se ptal, co je to a rádio. :-(

17.03.2007, 17:24 |
PIPO No právě nikdy mi to nedělalo začalo to až v poslední době a z ničeho nic!A jak říkám dělá to jen při pustěnem CD a u RADIA je klid! :--(((

17.03.2007, 20:03 |
Petura | Upraveno: 2007-03-17 20:04:15
já mám ten samej problém, mám PIO DEH 5700MP, a v basáku slyším jak se načítá a točí CD v mechanice a při zapnutí a vypnutí rádia v basáku lupne
problém mám od včerejška kdy jsem vyměnil zesilovač Carpower HPB 602 za silnější Magnat Solid 900.2 ...
Tak to mám taky,když zapnu CD,nebo i když vzpnu klíče,ale někdy mi to dělá a někdy ne,dělá to hroznej bordel ve wooferu,akorát já mám rádio KENWOOD KDC 6527SE.Předtim jsem měl SONY a zesíky MAGNAT,tedka sem to vyměnil za GROUND ZERA a KENWOODA a pěkně mě to sere
Každej názor dobrej názor tak taky jeden přidám, přiznávám že mi to dělal Pioneer ....... po dlouhém bádání jsem na to přišel, pořádně ho ukostřit to trošku zlepšilo, ale největší problém byl v tom že signálový kabel byl blízko kostře, např u šroubků které mi drželi postranní lištu, která kryla kabeláž. Pomohlo mi když jsem signálové kably dal co nejdál od kostry, např mezi jiné svazky kabelů, do plastů apod. Problém byl pak vyřešen. Netušim ale proč mi to jiná autorádia nedělala :-((
Mimochodem existujou na to filtry....
Filtry sem zkoušel na bzučení v repru,tak to zkusim i na tohle a uvidíme,pak to sem napíšu