Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lupání v reproduktorech

o Navštíveno 1023x o
o 17.03.2007, 19:26 | TomasW
Ahoj mám problém s rušivým lupáním v reproduktorech, které není ovlivněno nastavenou hlasitostí na radiu... Zapojeno přes zes. + 3pásmové vyhybky.. lupání se objevuje v obou kanálech... objevuje se nepravidelně. Prosím o radu čím by to mohlo být způsobeno. Dieslový motor...

o 17.03.2007, 19:41 | tappaja
a co ze mas za radio? Za komponenty?
o 17.03.2007, 19:50 | TomasW
radio pio Deh 2820MP... zes. Gelhard 4x80sinus, 3pásmové plato + woofer Mag 212Xpress.... může to být alternátorem????
o 17.03.2007, 19:51 | TomasW
ale dělá to i při odpojení signálových kabelů od radia...
o 17.03.2007, 19:55 | kasos
měl jsem taky možná tvůj problém to lupání se objevuje jen při nastartování nebo zcela nekontrolovatelně jestli při nastartování tak u mě to bylo proto, že jsem měl zapojen rem od zesíku na drát kterým začal procházet proud při otočeném klíčku takže při nastartování
je to krkolomné vyjádření ale nenapadá mě jiná varianta jak to napsat
o 17.03.2007, 20:03 | TomasW
mě to právě při startu nedělá... dělá to vyloženě za jízdy.... mám obavu, když jsem hrál nahlas, jestli jsem nepoškodil alternátor... kabely od bat. k zes. jsou nové dostatečného průřezu... je možná při velmi hlasitém hraní poškodit alternátor???
o 20.03.2007, 20:10 | jdoizo
Problem bude podle méhov zesiku, zkontroloval bych napájecí kabely, signály, zes bych vyzkoušel u někoho jiného
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4307 sekund.