Navštíveno 1502x

20.03.2007, 06:46 |
Libor 2 X CRB 12TC???Jak to máš zapojený???
Jinak pěkná čistá práce.
jj je to 12"TC zapojeny serioparalerne, tj 4ohmy mustek, jeste se dohodnout na povrchovy uprave a bude to complete
pělný, pěkný, to bude Audi-nka pěkně skákat :-D
ale ty kabely, nešli by nějak schovat : o (
Nevim z jak silného materiálu je ten box, ale nebylo by efektivnější vyfrézovat drážky do té bedny a do nich dát ty kabely ?
Je to 18ka MDF reprokabely jsou zafrezovane a cince a napajeni je zatim provizorni co jsem doma nasel ze zbytku, az prijdou novy tak se taky zafrezujou a schovaj do listy, vsechno bude

20.03.2007, 09:05 |
Kapka (M)
ducduc bedna pičo :-) akorat jestli je to na normalni poslech,neni to na souteže SPL,tak nechapu proc takove monstrum...ale jinak prace hezka,vyhral jsi si...
To jsem zvedav, jestli si pan montaznik vzpomene i na to, co slibil udelat pro mne :-)) Jinak hezka bedynka :-)
Vita_Megane : tak to potom jo
neni to mostrum, pro kazdej reprak je asi 35L ta bedna je jen siroka pres celej kufr kuli objemu pac plato je hodne nizko a bedna je vysoka asi jen 30cm, Johaniku neboj krouzky budou jen najit chvilku casu :)
Kapka a kdes prisel na to ze na SPL musi bejt vetsi bedna nez na SQ??? to by mne zajimalo

20.03.2007, 11:45 |
Kapka (M)
ja nevim..prijde mi divny proc bych musel mit na poslech SQ bednu ktera mi zabere pomalu pulku kufru...ja nemam rad tyhle prebasovane instalace...pokud je dobre udelany predek tak kolikrat ani nepotřebujes SW....
kapka: no me nepride moc 70L na dve 12"