Navštíveno 1514x

20.03.2007, 14:42 |
MikeD Prosím poradte jaké ovály do plata (Felicie), cena do 3tis kč, pudou jen přes rádio Pioneer.Poslouchám dance,rnb a hip hop tak bych chtěl aby to mělo trochu štávy...do předu plánuji udělat 16ky(ještě nevím jak) kompa, to vše bez zesíku.
Sem s vašima radama!!!!!

20.03.2007, 15:32 |
Pietro | Upraveno: 2007-03-20 15:33:47
:-P
si kup co se ti libi dys to nepujde na zesik,do 3000,- mas hodne pekny i kvalitni vyber ovalu...
nechci se vnucovat, ale nelibili by se Ti nejake z mych?
[ Link ] Moje rada je ze za 3k je velky vyber a sam bych za tolik zadni repro nekoupil, hlavni je koupit neco kvalitniho na predek, kdyz budes mit super predek, tak vzadu byt ani nic nemusi, opacne to nejde... Radeji bych koupil dozadu neco levnejsiho a dopredu drazsiho, popr. za ten rozdil nejaky zakladni zesik :o)

20.03.2007, 15:57 |
MikeD A co tyhle - EYEBRID Y2S69Y3, jaké jsou....???
Kup powerbass bohatě stači... hrajou hezky a stoji málo . Caracass je tady často draží

20.03.2007, 16:25 |
MikeD ještě jsem našel tyhle - Spectron SPC69ZX-1500kč, co na ně říkáte, za ty prachy?Bylo by to dostačující...tím myslím, aby to pěkně dunělo ale přitom pěkně čistě...

doporucil bych ti v techto penezich Helix Blue 69 nebo lepe Powerbass ES 692X
je to lonsky model, ale jeste se vyprodavaji za moc zajimavou cenu, kvalitativne jsou na tom lepe nez co stoji :-)
jinak kdybys chtel, jsou skladem
Naše cena s DPH: 2670,- Kč
Parametry výrobku:
výkon RMS: 125 W
výkon MAX: 225 W
citlivost: 91 dB
velikost: 6 x 9"
kmitočtový rozsah: 40 - 22000 Hz
krycí mřížky v ceně: ano
typ: koaxiální
vice info najdes zde:
[ Link ]
Volil bych ty Spectrony, nebo o něco dražší Axtony. Mám ty Axtony hrají jen na rádio a Super.
No jestli jsem četl zprávně, tak to nepůjde na zesík, ale jen na rádio, proto bych volil Powerbass, ale řadu S.. takže S693. Cenovka 1770Kč je podle mě více jak přijatelná. Mají RMS příkon 70W a přijatelnou citlivost na rádio 90dB, fr. rozsah : 45Hz - 20kHz. Na rádio si je kupuje dost lidí a fakt si je vychvalují..
mám je taky skladem, takže bych je mohl hned odesílat..
[ Link ] 

20.03.2007, 18:17 |
MikeD no....takže Spektrony nebo ty Powerbassy???Co bude lepší...
ty spectrony ma kamos a super zvuk od radia i bass!
Záleží taky na tom, co budeš chtít dávat nebo co máš vpředu v autě. Vybíral bych pak dozadu ovály ideálně od stejného výrobce a stejné modelové řady kvůli podobnému charakteru zvuku. Jinak Eyebridy můžu doporučit, hrajou opravdu super, jen se s nimi nevejdeš do 3000 Kč. Teda jen se starší modelovou řadou, kterou mám v panelu jako předváděčku. Tu bych ti levněji nechal :-)
Pokud si někde od Hradce, tak se u nás zastav, můžeš si něco v klidu poslechnout a podívat se. Jinak většina věcí je u nás skladem, poštovné a balné nad 3000 je zdarma.
www.corner.cz

20.03.2007, 20:05 |
MikeD To: SilverGhost - v předních dveřích nemám zatím nic,chystám se tam na tlumení a udělat z 13ky -16ky cm.Takže nevím, je to moje první volba, respektivě druhá-to sem měl rádio a repro Sony xplojd-hrůza!Už nikdy více!!!Tak ted bych nerad udělal podobnou chybu....inač já su z ústecka, hradecko sice není moc daleko, ale v nejbližší době se tam nechystám ikdyž kdyby byl fakt dobrý důvod(nebo kdybych se nemohl rozhodnout co do té Felicie).Eyebrid - ano,věřím že jsou dobrý,ale mám limit 55tis kč na kompa + ovály,takže poradte kombinaci do této ceny.......
Díkes...
jednu Feliciu sme robili s GZHC 165 a GZHF693 napojene len na radio a velmi pekne to hralo a napodiv to malo aj slusnu basovu zlozku
[ Link ]
Ja mel ve felde ARN 200 a vejkace piezo a hralo to neuveritelne :))))))))))) a za cca 600Kc :)))))

21.03.2007, 15:24 |
MikeD ARN 200?Zkus se rozepsat....to by mě zajímalo
Pokud máš na to 55 tisíc, tak to není problém. To se vejdeš nejen s Eyebridama. Pokud ale jen 5,5 tisíce, pak bych tam dal Axtony CAC2.6 a ovály Axton CAX699 nebo 719 (dle toho, zda bude subwoofer nebo nikoliv).
To vis, tehda v 1998 nebyly haky a tak jsem prvne dal dozadu ty arn a k nim piezo. Jenze ty vysky nebyly ono, tak jsem tam pak dal vyhybku a tripasmovej systeem. na stredy jsemmpouzil nejaky noname MTC a na vysky jsem dal nejaky z dexonu. Jako sladeny to kupodivu bylo jaks taks...hlavne ty basy byly fakt hutny a tlaky to taky melo :) Vepredu jsem mel 16" BlauPunkt In-Car + vejsky Macrom - v ty dobe staly 800par!!! No hralo to slusne :))
Jestli chces hooodne basovat na radio, tak vem ode mne PhaseLinear CX
[ Link ]
mel jsem taky v plate z radia hnany nejaky tesly tak z roku 1985 kazdej mel tak 20w rms a prumer 20 cm...hral jsem je bez vyhybek a vysky jsem tam nemel a aspon podle me basovali dost slusne...bas byl objemnejsi a rekl bych dost podstatne nez z focalu ,co jsem tam mel potom.... :)

25.03.2007, 10:22 |
jao01 Ak ti ide oto aby tie ovaly cim lepsie basovali tak Sinus Live alebo Ground Zero ale su natom trochu horsie co sa tyka stredov.