Navštíveno 1543x

21.03.2007, 15:36 |
Havala | Upraveno: 2007-03-21 15:46:19
Tak to je moje první instalace, nedělal sem ji já, a ještě není hotova. Ještě plánuju doplnit aktivní vyhybkou alpine a později dodat Woofer asi 600 W RMS a středové repra do dveří. zatím to hraje hodně slušně tak se mrkněte:-)))
Není to všecko, zbytek dodám až bude aktiv.
Tak se těším na ohlasy:-)
PS: chtěl bych přijet na první EMMA akci ale nevim jak pochodím....spíš jen tak zkusmo :-D

21.03.2007, 16:00 |
erix7 (K)
dvere jako doufam nejsou finito.
a na napájecím kabelu nevidím jištění, takže taky doufám že není finito
a od baterky by to nešlo vést rovnou do záslepky? Ta oklika je min. 0,5m kabelu navíc
na jakým je to zesíku? mju-dimension?

21.03.2007, 16:26 |
Smrada (M)
A ten kabel je tam jen takhle v motoru hozenej? Nijak nezafixovanej

21.03.2007, 16:35 |
cira Jestli koukám dobře,tak vedeš signály u elektriky,což neni nejlepší na EMMU.
Tak EMMU bych se vyhnul obloukem, jako ten napájecí kabel ;-)
hele Honda a snad ACCORD, nevidím pojistku na tom napájecím kabelu.

21.03.2007, 16:51 |
Smrada (M)
cira????? Proc. Mozna to neni nejlepsi kvuly moznemu ruseni, ale Emma nema nic proti
zdar, na kabelu samozřejmě jištění je, ta fotka je dělaná ještě před doděláním jištění, napájecí kabely jsou vedeny jinou stranou, než signály a dveře jsou vytlumeny samozřejmě taky.. Jen ty fotky byly prostě udělány moc předčasně.. :-)
Pavel taky koukám.pěkné pěkné..ale to je naftáček ne??to je hrůza to tahání..ale jde to vcelku v poho vrtals u toho motorového prostoru??a jak si tahal dráty do dveří??já právě přemejšlím jak to vymyslet..a nebude ti tam zavazet tapec u toho středobasu.je to tam tak naprd vymyšlené:-(já mám v kufru 400rms basák(bassreflex,pioneer) dávám to něho asi 200rms ale chce to fakt víc je to slabá hra.nojono sedan:-(

21.03.2007, 23:09 |
Akordýsek | Upraveno: 2007-03-21 23:10:09
Escudo:Tou záslepkou neprojde skoro nic..já tam mám 2*16průřez, ale to už sem tlačil ven něco jiného když sem to tlačil tam:-)
vrtat se nemuselo, je tam ještě jedna záslepka, do které v pohodě dáš 50qmm..
Sorry, asi se t omá jmenovat průběh instalace. Pojistka tam, je signalové kabely vedou jinudy, dveře jsou vytlumené, dokonce i ty mřížky na středobasech, jeen sem nafotil asi trochu předčasně. Až to bude v cajku - tak něco doplním - zesík je U Dim 4-300