Navštíveno 1369x

mozem dat na koaxialne repra vyhybku? chcem orezat dolne pasmo aby repraky neboli zbytocne zatazovane nizkymi frekvenciami...ako takuto vyhybku spravim alebo kde sa da zohnat...aktivnu nechcem skor niake lacnejsie riesenie napajane su z radia
v tom pripade to neres. bud si kup zesík s HPF nebo na to hod bobek. osobne nechapu k cem neco takovyho na radio vubec potrebujes. myslim si ze vubec k nicemu.
potrebujem to na to aby predne repraky neboli zatazovane nizkymi frekvenciami...mam este vzadu ovaly a v kufry woofer teraz to mam zapojene predne+zadne na dva kanali v dvoch ohmoch spolu...
no to je pěknej bastl. tak odpoj ty zadní nez si koupis dalsi zesilovač
lenze tie predne su len male 10 cm repra na ktore sa neoplati davat zosilovac ktory ma 125 W rms na kanal
to mi pojde ale zvuk len zozadu a to nechcem
Kup si malej kondík za 10Kč, poradí ti v elektru, basy ti to tam nepustí :-))
ja nevim, ale je velkej problem je napojit na radio a cely to sladit tak abys byl spokojenej i bez HPF? ja myslim ze ne...
jediný co bych ti mohl poradit zapoj předek na jeden kanál a zadek na druháý přijdeš o stereo ale pohlídš si propusti pro předek i zadek solo
to celica: tak som to aj ja chcel povodne skusit...akurat ze vtedy neprides o stereo ale cely zvuk sa otoci o 90 stupnov a to vraj spravi so zvukom dost zlobu
to Lukas kolko faradovi kondik na to bude asi treba?
nasiel som toto
[ Link ] ak tomu dobre rozumiem tak ked chcem aby mi reprak hral len od 400 Hz vyssie tak to musim zapojit tak ze dam 2.2 mH cievku a 70 uF kondik a zapojim to ako pre high pass
proč by jsi měl otočit zvuk pokud zachováš signál pro předek a zadek jak má být tak se nic nekoná jen hraje předek mono a zadek mono a nevím o tom že by jsi měl kvadro aby se ti něco otáčelo pokud by sji přehodil zadky předky a fázový posuny se instalací tvého rozsahu netýkají tak bych to ani neřešil

24.03.2007, 08:48 |
deadmeat | Upraveno: 2007-03-24 08:50:41
to celica...no lenze ja mam 4K zosik na 3 a 4 kanaly je v mostiku woofer a na 1 je jeden predny a jeden zadny reprak a na 2 tiez takze teoreticky mozem dat predny na kanal 1 a zadne na kanal 2 ale tym sa mi ten zvuk otoci o tych 90 stupnov
a nejde mi ani tak o priepust ako o fader pretoze mi teraz ide hudba moc zozadu
haloo...je tu niekto kto mi poradi?
ale chápeš že pokud na vstup toho kanálu přivedeš zadek bude to zadek a fader bude fungovat a pokud na druhej přivedeš předek vše je ok je to jen o tom použít Y kabely a pohrát si se signálem aby lezl kam má
mozna bych koupil 2kanal zesik-nejakej slabsi a hodil ho na ty predni repra
na netu se da nejakej ten magnat sehnat i kolem 900Kc
to celica: akoze spojit pravy a lavy kanal do jedneho?
mrtvymaso: JJ presne tak to myslel...