Navštíveno 1501x

Kluci,nemate nekdo nejake zkusenosti s IVAMA??Nemyslim tema prsatyma..:)Hraji i Divxy?Hm?
Mam v aute D300, jsem spokojenej, na Divx ale zapomen :-)
Ivany jsou super, ale pokud chces divx tak nemusis mit alpine :-)
oni vi proc to nedelaj
Ja vim ze kvalita divxu je nekde jinde..,ale casto se s klukama divame na nejake ty drifty a dalsi veci z netu..Tak jak to vyresit?Zenec 170?A skakat radosti za usetrene prachy?hm??
no tak jedine treba dalsi DVD player
audiomedia 267 stoji 6 a je 1/2DIN a nebo 277 za 4 ta je 1DIN
Kurnik to je ta Alpina tak hodne neco jineho?Nebo ten Zenec je takovy shit?Sere me,ze je ta alpinka tak draha,prece jen za Zeneca dam max 22tkc a umi uz vsechno..No uvidim,hopnu do hradce do cornera a zkouknu oba pristroje..Mate nekdo zkusenosti se Zenecama?aaachhhjooo..
a sehnat neco bazaroveho u nas v republicce asi tezko,ze?:(
no rozdil mezi tim je asi jako mezi s-klasse a felicii
bazarova IVA bude cenove cca odpovidat treba nove VRX868
[ Link ] 
No ku.va..Tak uz at to vidim na vlastni oci..
Ale ja radsi 7cku BMW:(
:)
No a zapomel jsem na nejakou jinou konkurenci..Jvc,Panasonic,Clarion,Kenwood..Je to pouzitelne,nebo kdyz uz,tak jit do alpinky??

25.03.2007, 18:39 |
clown DIVX od JVC umi jen dvou DINy .. ale diky zabezpeceni je to pruser .., jako kazdej dvou DIN :o(
clown: si kup jiny auto :-)
treba u japoncu a dalsi asie nez vyndas radio tak je rozebrat pul auta

25.03.2007, 18:48 |
clown Kral ..mno ja bych rek, ze me MM je asi nejrozebiratelnejsi ze vsech :o)) ja si nestezuju ... :o) o double din jsem uvazoval, ale co ti je platny japonsky auto proti sekere morgose z karlina ..

25.03.2007, 19:49 |
Ricci Kvoli divx a ich zvuku je Alpiny skoda,( mimotoho to aj tak neprehrava), pre zvukovo nenarocnych uplne staci nejaky noname...
A patri Zenec mezi aspon trosku kvalitni???
zenec je cca stejny jako jakakoliv noname produkce
proste za kvalitni pristroj se da vic penez
no ale pokud to chces na divixi tak Ti to bude dostacujici