Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problem s muzikou...

o Navštíveno 1233x o
o 26.03.2007, 01:19 | BALI
mam takovej menší problemek... když dam rádio víc jak 50% (tole je když dam CD...když pustim nějakou stanici tak cca 65% hlasitosti) hlastitosti tak se vypne a zase zapne... mam podezření že nestačí dobíjet altík ale na druhou stranu mam jen slaboučkou aparaturu takže by neměl bejt problem... teď v zimě mi to ještě dělalo že když jsem radio zapnul tak se +- 2 minuty zapínalo a vypínalo a pak hrálo do tý půlky volume...v létě to nedělalo... nevíte někdo čim to je? jsem se o tom radil už s johanikem a nevěděl :-(

o 26.03.2007, 01:49 | prohifi.cz
nezkousel jsi davat silnejsi napajeni radia primo od baterky?
o 26.03.2007, 11:03 | wattman
některý(třeba francouzský)auta občas mají mizerný drát na paměť u rádia-když se to zapojí naopak a využíváš ho jako hlavní napajení-tak to tohle dělává.Záleží,co máš za rádio-klidně může být takto zapojene a při tom držet uložené stanice.Zkus přehodit žlutý a červený drát za rádiem....
o 26.03.2007, 11:12 | Lukas.KIKI
Souhlasim s ostatníma, jen bych žlutej a červenej kablík spíš spojil a napojil na červenej (+), jinak to taky může dělat špatný ukostření, už se mi stalo že ve starším autí byla špatná kostra svazku od radia... Pak už jedině hodně slabá baterka, ale to bys asi ani nenastartoval :-)) Zkus jen tak zběžně vytáhnout radiojko a na plus natáhnout kablík rovnou k baterce (pojistka nebude k zahození) :-)
o 26.03.2007, 16:25 | BALI
díky moc :-) jinak francouze nemam... mam Favorita a radio mam Sony CDX M610
jak se dává silnější napájení rádia pls??? (tohle nemá písty,vačky a veentily,tak tomu nerozumim :-D )

ty kablíky zkusim prohodit
o 26.03.2007, 20:45 | durus
mne sa vypinalo ked som zacal napajat repro ext.zosilnovacom a vystupy z ISO konekrota na rear repra som zabudol zaizolovat a skratli sa mi o kostru. som rad ze to iba vypinalo :)
o 27.03.2007, 17:27 | wilibald
Co takhle zabudovaná ochrana zesilovače v rádiu..???
...cvičně připojit rádio dvěma dráty k baterce, ať se tedy vyloučí nějaká UFO věc v napájení...pokud to bude stejné, tak spíš řešit, co jsi rádiu připojil na výstup a jak....
o 27.03.2007, 23:13 | hoff
Koukam stejnej problem se sony. Kamosovi dela totez - typ nevim, ale je to sony z makra :-P
o 27.03.2007, 23:51 | vinzek fa
noja sem na FA daval taky nove kable k radiu pac ce to taky jebalo takze bych dal ten drat
o 28.03.2007, 00:41 | wattman
už jsi předělával ten praštenej šroub v plošnáku u relátek??
o 28.03.2007, 08:45 | Chose
Kámoš měl stejnej problem se SONY.Rádio jsme ukostřili
kablem přímo na kostru a maká to.Taky jedna z možmostí....
o 28.03.2007, 20:58 | BALI
děkuji za rady... přes víkend to vyzkoušim a dam vědět...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.