Navštíveno 998x

29.03.2007, 19:23 |
K11 Chlapi potřeboval bych radu.Nabíjel jsem baterku mimo auto a potom co sem ji zase připojil do auta chce ode mě autorádio kod který znám ale nevím jak ten kod potvrdit.dík
Možná by bylo super napsat, jaké je to autorádio případně v jakém autě.

29.03.2007, 21:34 |
K11 :-))) omlouvam se premyslel jsem nejak dopredu a vubec jsem to nenapsal
jedna se o originalni radio Opel ktere se davalo do Vectry B rv 96,je jeste na kazety
oznaceni uz z toho nejde precist.Jde mi o to jestli u radii Opel v tomto roce to je pro vsechny radia stejne a popr. jake je to tlacitko?dik

29.03.2007, 21:49 |
Libor Sry za OT: ale podobná věc se stala kořenovi od kterýho sem kupoval auto a to origo rádio je taky zakodovaný je to chrsyler Voyager rv.98.Nevím co s tím tady v Brně:(
U oplů standardně se zadává kod takto:
Zapneš klíček, rádio musí být vypnuté. Pokud se zapne, tak ho vypni. Potom zmáčkni a drž tlačítko AS a zapni rádio. Cca po 4 sekundách naskočí možnost zadávat kód. Zadej kód (jedničkou první číslo, dvojkou druhé atd) a poté, co máš zadaný správný kód, tak zase zmáčkni a drž AS. Pokud je kód správný, rádio začne fungovat.
SilverGhost:moc moc diky.Zitra vyzkousim.
jak pise SG....o))
libor:odkodovat...koukanim se to radio nerozjede..o)))psal jsem ti,ale min.reakce,tak to je pak tezky....a zadarmo dnes neni nic......takze asi tak....DDDD

30.03.2007, 11:39 |
Libor Pavel 528: dyt už se na tom dělá ale nemůžu sehnat nikoho v Brně nebo okolí:(