Navštíveno 1222x

Vyjde 5kg Braxu na popatlání celého auta... přední + zadní dveře???
no zalezi jakou vrstvu das hlavne to nered na to abys to strikjal uz nekolik lidi mi potvrdilo ze to pak neztvrdne jak ma:-(((

30.03.2007, 15:57 |
Ricci v principe ano, ale ziadna hruba vrstva, ja mam skoro 5kg v prednych dverach :-)

30.03.2007, 16:28 |
SEKIN Ricci: podle tebe se člověk nesmí řídit, ty seš magor, sorry extrémista :-))
Při vrstvě 3 mm stačí 1,5 kg na dvoje dveře.
Když tlumit tak pořádně :-) 1.5k eXvibrationu od Braxu jsem dával na jedny dveře ve spodní části.Takže asi razím stejné heslo ako Ricci, když už, tak už pořádně.
Jinak dodávám že se s ním výborně pracuje

30.03.2007, 18:55 |
clown 4 kg na prednich dverich :o))
A doporučte prosím nějaký postup... na vnější plechy se dává Brax a vnitřní se polepujou tlumícím platem??

30.03.2007, 21:16 |
clown ja mam vnejsi Brax .. vnitrni asfalt platy a ty pro spevneni jeste lehce namazany :o))
Fakt zalezi jak s tim budes setrit. Ale me na predni dvere vychazi tak 3kg.
[ Link ] a ztvrdlo to tak ze to prstem nepromacknes, 2,5kg na dvoje dvere a je to coupe, tak tipuju ze 5kg na ctyri akorat, jestli to neni 750Li :)
No a me Pavle tak kilo a pul :o) kdyz ja jsem tak chdej ze nemam ani na auto se strechou
Lucass: mám stejnou kombinaci Brax a stinger pláty :-)

01.04.2007, 09:28 |
BULOH jdoizo: ty pláty máš nalepený na tom?
pokud myslíš na braxu, tak ne,ale opačně
ako Ricci.cim viac tym lepsie. uz tak su tie auta dobre mrdky "zlate plechy Mercedesu z 80tych rokov " ako inac dokonale odstranit rezonacie! ved zaklad je predsa tuhost ozvucnice a preto cim viac vrstiev tym lepsie. za 5000kc sa daju urobim tak dvere ze dynamat sa moze schovat.