Navštíveno 1249x

Prave sa mi dostal do ruk program sutazi na celu sezonu a s hrozou zistujem ze ty co sme postupili do kategorie advancet tak su prakticky 3 sutaze+MR. tak na co sa robi nejaky postup ked aj tak o rok neskorsie clovek nema v com sutazit! kde je nejaka logika? ved tych co postupili je celkom dost. a ked sa to zpocita aj z tymi z minuleho roka tak desat ludi sa nazbiera ja ich poznam minimalne sest.Skuste z tym nieco prosim spravit. kamosi sa chystaju tento rok prvy krat na SQ a ked uvidia ze je to" Slepa cesta "tak na to asi hodia bobek. ak postupia.Ja asi urobim to iste a pravdepodobne nebudem sam.

02.04.2007, 07:21 |
Stofi TomasSI - soutezi v advanced je 5 + MR.
26.5. Vysoke Myto
9.-10.6. Brno (zatim neni v kalendari)
23.6.. Nitrianske Rudno
17.7. Panensky Tynec
15.9. Hermanuv Mestec
Ani v jinych zemich s EMMA neni v pokrocilych kategoriich vic eventu jak 5 za sezonu. A kdyz myslis ze je to katastrofa, muzes prijit rozsirit nase rady. I rozhodci jsou normalni lidi - chodi do prace, maji rodiny a kazdy nemuze a ani netouzi stravit sezonu kazdym vikendem na eventu. Navic z praxe majitele hrajicich aut prijedou radeji na 4, 5 kvalitnich eventu v sezone nez by vymetli kazdy zapadakov kde je dohromady 20 lidi, z toho mnohdy ani 3 v kategorii...
Tomas: Ahoj ještě žiješ? te´d bylo školení. a je to jak píše stofi. a schválně si ohlídám že se všech pěti zúčastníš- jednou i ve tvé rodné zemi.. Jinak držím palce.
podla mna ked moze byt na kazdom zapadakove SQ rookye tak moze byt aj advancet. mimo ine chcem byt sutiaziaci ,nie rozhodca. a prave kvoli tomu ze niektore sutaze su aj 300km daleko tak by som ich uvital viac nech sa zucastnim aspon tych co su blizsie. ale ked ich je teda pat ako pisete tak to uz je slusnejsie.pida dik.

04.04.2007, 15:19 |
aTTim Nemuze a duvodu je nekolik. Pro letosni rok je naplanovano 5 soutezi kde bude i Advanced plus MCR. Celkem se nebranime tomu, že bude-li soutezicich v Advanced hodne, muzeme jeste treba jeden event pridat, to se uvidi v prubehu sezony.
TomasSI: jen doplním - v kategorii Advanced hodnotí 2 rozhodčí zvuk a další 2 instalaci, takže si spočítej kolik rozhodčích je potřeba na navíc...
jinak jak napsal Stofi - máš možnost se k nám přidat jako aktivní rozhodčí
no obavam sa ze vasich sluchovich kvalit nedosahujem, tak ze sa musim uspokojit z poziciou,sutaziaci. mne islo touto debatou hlavne o to aby aj mi co sme postupili mali v com sutazit,nic viac.treba misliet aj na tych co sa tomu chvilu venuju a chcu pokracovat, nie len nalakat novych sutaziacich a buducu sezonu si robte co chcete! pripustam ale ze ak bude tuto sezonu 5 sutazi v tejto kategorii tak je to uz dostatocne.

05.04.2007, 23:15 |
aTTim to je v pohode, jak jsem psal, pokud se ukaze ze vas soutezechtivych bude spousta, jeste se nad tim zamyslime a zkusime s tim neco udelat. To ale predbiham.
já jsem taky zvědavej, jestli se nebudou všichni bát jak minulou sezonu. Snad tady v ČR není tak málo hifíku co by si nechtěli zasoutěžit!