03.04.2007, 10:34 |
jao01 Blaupunkt Santa Cruz MP36 teraz sa da kupit za 2580Kč niekedy stal 5400Kč
v Auto-Hifi SK dopadol lepsie ako Pioneer MP30 ma 3RCA vystupy ,Da sa nanho pripojit MP3 prehravac po kabli (150Kč) takze nieje na prednom paneli ako u vecsiny,je to odklapacka ,ma 16 farieb podsvietenia za tu cenu dost dobre radio. /www.autodesign.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=72

03.04.2007, 13:27 |
jiboy JVC 331 mám ve svém novém firemním partnerovi, má docela silný signál na rádio, zvukově taky jde, mám šity repro, takže to stačí, soukromě jsem koupil alpine 9871 RR za 3789,-- a ta kvalita i v poslechovém obchodě kde jsem byl je úplně jinde, měl na jedné straně alpine a pioneer a na druhé straně, jak říkal prodavač sračky - sony, panasonic, blaupunkt, jvc a pod. podle různých diskusí jsem koupil alpine a nelituji, hrozné množství nastavování 2 x rca a přímé ovládání subwooferu, akorát mě dostalo na rádiu - štítek made in china, ale to je dnes snad už úplně na všem. Toť má zkušenost
Nakonec koupil toho Kenwooda, všechny moje dobře míněný rady byly marný. :( Stejně bude poslouchat jenom ČRo 1 na 1/10 výkonu a na origo papírový repráky (Nissan Primera ´98), takže nějaký RCA či další možnosti nastavení by mu jenom přidělaly vrásky.
O Blaupunktu se to obecně ví že má vynikající tunery, ////A je uplně jinde, do toho půjdu osobně až můj "sračkoidní" Panasonic přestane hrát. ;)
Každopádně díky za rady a zkušenosti.