Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomoc při výběru rádia

o Navštíveno 801x o
o 02.04.2007, 10:01 | Kotass
Ahoj chtěl bych se zeptat na osobní zkušenosti s rádiem JVC a Kenwood.
Známý se rozhoduje mezi:

JVC KD G332
[ Link ]

a

Kenwood KDC W3037AY
[ Link ]

Prioritou je kvalitní tuner s dobrou citlivostí, můžete někdo pomoci s výběrem a případně dodat vlastní reference? Popřípadě pokud by byla i jiná varianta v ceně +- 3.000,- CZK tak sem s ní (podmínkou je i MP3). Díky

o 02.04.2007, 14:03 | CarMedia.cz
tak to bych si být tebou raději přidal necelých 500Kč a vzal tuhle Alpinu... [ Link ]
o 02.04.2007, 22:09 | prohifi.cz
jeste muzes zvazit tohoto pioneera :
[ Link ]

Naše cena s DPH: 3190,- Kč

Parametry výrobku:
výkon autorádia 4x: 50 W
RCA výstup: 1 páry
tuner: ano
CD-R: ano
CD-RW: ano
MP3/WMA: ano
odnímatelný panel: ano
vstup pro ovládání z volantu: ano

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 03.04.2007, 10:34 | jao01
Blaupunkt Santa Cruz MP36 teraz sa da kupit za 2580Kč niekedy stal 5400Kč
v Auto-Hifi SK dopadol lepsie ako Pioneer MP30 ma 3RCA vystupy ,Da sa nanho pripojit MP3 prehravac po kabli (150Kč) takze nieje na prednom paneli ako u vecsiny,je to odklapacka ,ma 16 farieb podsvietenia za tu cenu dost dobre radio. /www.autodesign.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=72
o 03.04.2007, 13:27 | jiboy
JVC 331 mám ve svém novém firemním partnerovi, má docela silný signál na rádio, zvukově taky jde, mám šity repro, takže to stačí, soukromě jsem koupil alpine 9871 RR za 3789,-- a ta kvalita i v poslechovém obchodě kde jsem byl je úplně jinde, měl na jedné straně alpine a pioneer a na druhé straně, jak říkal prodavač sračky - sony, panasonic, blaupunkt, jvc a pod. podle různých diskusí jsem koupil alpine a nelituji, hrozné množství nastavování 2 x rca a přímé ovládání subwooferu, akorát mě dostalo na rádiu - štítek made in china, ale to je dnes snad už úplně na všem. Toť má zkušenost
o 03.04.2007, 16:00 | Kotass
Nakonec koupil toho Kenwooda, všechny moje dobře míněný rady byly marný. :( Stejně bude poslouchat jenom ČRo 1 na 1/10 výkonu a na origo papírový repráky (Nissan Primera ´98), takže nějaký RCA či další možnosti nastavení by mu jenom přidělaly vrásky.
O Blaupunktu se to obecně ví že má vynikající tunery, ////A je uplně jinde, do toho půjdu osobně až můj "sračkoidní" Panasonic přestane hrát. ;)
Každopádně díky za rady a zkušenosti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3267 sekund.