Navštíveno 903x

Čus,potřeboval bych radu.Mám sedana(renault chamade).Tak že zadní plato je pevné(plechové).To jsem vzřízl a nahradil dřevěnym a osadil dvěma ovály+woofrem který hraje basy a středy.V kufru mám woofwr 2x25cm v bedně.A zdá se mi,že woofr trocu cvičí i s reprem v platě.Jinak basy ale pěkný.Chci se zeptat,zda-li do plata nemám dát průduchy,popř. jakého průměru??Díky za rady
Raděj uzavřít ty ovály. Jen jsem moc nepochopil "... který hraje basy a středy ??
Do toho v platě mám puštěný basy a středy přes výhybku.Je to blbost..?
Jak uzavřít ovály?Přes nějakou bedýnku z druhý strany?,Ještě aby bylo jasno do hifi moc nevidi,tak to prosím tolerujte popř. mi poraďte.Díky
Jednoduše ty ovály ti hrajou ve zkratu, chce to je uzavřít, to znamená aby byli zvlášť od Wooferu, nebo jak říkáš ty, nějaký bedýnky zezadu :-)) Jinak nechápu jak myslíš to že ti woofer hraje středy, asi jsem to jen špatně pochopil, hodně zdaru s autohifi :-)
udelal bych to takhle:ty 2sw co mas v kufru ti urco tlaci i do toho sw co mas v plate..Takze: jestli ho tam mas na paradu,tak ho odpoj a nech ho tak,bude ti slouzit jako propust do interieru z kufru,ale jestli je co k cemu,tak mu udelej zespodu plata nejakou uzavrenou bedynku a ovalum udelej nejakou spolecnou bedynku..Staci tak 6-7cm na hloubku..sw z kufru ti nebude zespodu tlacit do ovalu ani Sw.
To jsem chtěl slyšet!!!DÍKY!