Navštíveno 1313x

05.04.2007, 19:37 |
RudyV Ahoj chlapy.Poraďte.Jakou tkaninu a praskyřici používáte na jejich výrobu. Pryskyřic je celkem dost,ale nevím jak která je kvalitní. Za rady díky,Rudy.
Používám Klasický LAMIT 109... na boardy v pohodě stačí...zrovna včera jsem jedny dělal...
Ještě by se dala Epoxy 1200 ale ta je trojsložková a to namíchat, aby se s tim dalo slušně pracovat, je pěknej vopruz....
Na nějakou laminovací sadu z obchodu bych se vykašlal......
Zajdi na
[ Link ] tam máš spoustu takových věcí,mám s nimi výborné zkušenosti,zavoláš,necháš se třeba přepojit do výrobny a oni ti poraděj,tak jsem to udělal já,a pak jen objednáš potřebné zboží a je to:-) a balík máš tak druhý den a můžeš laminovat.... Používám polyesterovou pryskyřici a skelnou rohož...
Na skelné plátno se vykašli,je to o ničem

06.04.2007, 11:58 |
RudyV Jeffry.j - Můžeš mi napsat jaký typ tý pryskiřice máš a jakou rohož? Koukal jsem na to ,ale na výběr budu potřebovat asi víc času. A taky kolik toho asi budu potřebovat na dvoje dveře ? Já zatím dělal jen s Lamitem 109 a skelnou tkaninou,ale nebylo to ono. Jak je to zapletený,tak se to pořád rozjíždělo a je to o nervy. Jinak díky moc za typ a radu. Rudy.
RudyV:tak to beru narychlo z faktury od nich:
Polyesterová pryskyřice HAVELPOL 2 10kg
Peroxid K1 pro vytvrzování polyester.pryskyřic 0,3kg
technický aceton 5l
Skelná rohož 375g/m2 šíře 125cm,6m2 2,25kg
pokud něco laminuješ a nechceš aby se ti to přilepilo,tak kup:
separátor PVA natírací 0,3l
separační,základový vosk 1l
udělá to takový film,folii,a pak sundáš to cos laminoavl aniž by se to k tomu přilepilo
Jinak je to vše co potřebuješ,ještě možná chemickou polomasku,filtr prachový a chemický+držáky.....

08.04.2007, 09:56 |
RudyV Jeffry.j - Díky moc za pomoc. vyberu,objednám a budu matlat. Až bude hotovo pošlu nějaký fotky k hodnocení.Díky ,Rudy.
RudyV:nz:) hlavně se toho nebát a pusť se rovnou do toho:-) pak semdej fotky