Navštíveno 1654x

06.04.2007, 08:59 |
gigo zdánlivě by to mohlo patřit do vzkazů, ale omyl... :-)
jde o fotky mojí instalace, na které má obrovský podíl Pavel02. Já bohužel neměl nějak moc času, tak bych mu tímto chtěl ještě jednou veřejně poděkovat :-)
a teď sem vlož konečně fotky :-D

06.04.2007, 09:16 |
Ricci
Nooo, oo)). Ještě to není všechno dodělané. A většinou už to tady bylo.
Ricci: co to je? to není naše....
doorbordy:

A domky pro výšky

Pavel02: nemaš foto ako si pripevnil doorboard o tapacir? a ešte zadnu stranu tapaciru?
Uplně přesnou fotku nemám - toho upevnění. Celý doorbord je "přilepený" poliuretanovým tmelem PU50 (vytvoří v podstatě velmi pevnou a trdou gumu a zároveň dokonale utěsní veškeré možné netěsnosti mezi tapecem a doorbordem. A dál je to po celém obvodu sešroubované samořeznými vrtuty se strany tapecu. Drží to jak čert. pokud bys to chtěl někdy sundávat, mělo by stačit natřít jednu plochu (asi tapec) nějakým saponátem (třeba na nádobí). Ten vytvoří separát a ten poliuretan se na tapec nepřilepí. Ale sníží se tím celková pevnost. A protože jsme to chtěli udělat co nejpevnější tak je to teď prostě "na furt" o))

06.04.2007, 13:37 |
Pagoš Ricci: Ty woe.. ipa, Toxic, jehlany do dveří... ale tý práce :-)
dobra prace, jen ten doorboard na tom tapecu vypada jak pest na oko.
Hmm. Věc názoru a vkusu. Viděl jsem horší pěsti na oko.
nahodou je to moc pekne zpracovane skoro original. ale ked som videl prvy odkaz tak som sa zlakol.
heh jo moc pekne:))) inak to si mal najprv čiernu kožu a potom si tam dal modru?:)
mě to přijde jako dooost dobra prace :o)
rudejbykchlapec: Pokud se nepletu, tak to cerny byla jenom barva (nebo lepidlo) potazeny je to modrou kuzi aby to ladilo k tomu kousku orignalu co je nad tim... Nebo se pletu?
Pánové dík za pochvalu. To černé byla matná barva jako dočasná povrchová úprava, před potažením. A to modře, protože nejen ten kousek na tapecu, ale vše v interiéru je ve stejné barvě, tedy modré (včetně palubky, kufru, sedadel a i např bezpečnostních pásů). Je to nějaká limitovaná série BLUE-LINE Audi.
Teď přijde to nejlepší. Jak připevnit repro k rámu dveří, aby nevisely jenom v tapecu.