Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > HELP TLMENI

o Navštíveno 1162x o
o 06.04.2007, 22:34 | wir
prosim poradit ci tlmit spodok auta a lebo nie ...neni to na DB-DRAG...Dik

o 07.04.2007, 08:20 | brenky
spodek jako pod autem nebo podlahu pod kobercem?
o 07.04.2007, 08:25 | jute
Wir myslel podlahu pod kobercom.
o 07.04.2007, 08:43 | Fridom
Je spousta tlumení, ale na podlahu by bohatě stačilo toto : [ Link ]
Je to za rozumné peníze.
o 07.04.2007, 08:55 | brenky
s tim tapajomatem (tecsoundem) souhlasim, jen jestli se Ti to oplati a jestli to je vubec treba
o 07.04.2007, 10:29 | Zip
teď si nejsem jist, ale nejsou náhodou povolené tlumící materiály na DbDrag? Tenhle dotaz by jsi měl přesunout do DbDrag, tam ti určitě poradí.
o 07.04.2007, 11:01 | runis
Hele na podlaze mám tappáju 2mm a to vše ve dvou vrstvách a pak trochu tlum. rouna a pomohlo to! Subjektivně se mi zdálo, i mé ženě, že jedeme dle zvuku 80 a bylo tam 100. Ale záleží na autě! Jo a než to rouno(to byla blbost, tak tam dej raděj nějaký ten molitan-samože ale myslím něco jako ANS nebo tak něco. Tlum. rouno jen zpomaluje šížení zvuku. Ty tzv. molitany jej pohlcují. Prostě jsem to tehdy nevěděl. A spodek nastříkej hrubou vrstvou BODY. Myslím, že nejlépe 950. Aspoň 2-4mm. No a co se týče motoru, tak pokud je hlučný, tak Ti skoro nic moc nepomůže. Mě právě pak vynikl zvuk motoru. Vše ztichlo, ale o to víc je slyšet motor. A moc hluku při vyšších rychlostech udělá střecha.
o 07.04.2007, 12:08 | wir
no tak skusim to bodycko 950 strechu mam uz vytlmenu len som nevedel ci aj podlahu...dik za vase pryspevky....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.