Navštíveno 1681x

Tak, jsem kompletně připraven na letošní sezonu, kufr je hotov :-)), sestava Audiosystem X-ion 12-800 zesík Helix Dark Blue 1000.2, předek zůstavá stejný jako loni

Jo mě se to zamlouvá...šlape to aspon dobře? asi jo že :-)))
nahaž se když tak víc fotek až ti budu vykrádat auto at vím co vzít a co ne :-))))))))))
Piskotku s ti vykradanim mirni slovnik :)))
Moc pěkná práce chlape, doufám že to uvidím už brzo na vlastní oči
Piskoteek: to víš že to šlape solidně, brzo to uslyšíš, ti to ve Vyškově pustím ;-) když budeš hodný :-))
BMW_318iS: díkes ;-)
kurna ja to zapomel pochvalit pekne mishane pekne rulezz

08.04.2007, 16:09 |
wir pekne!!!!!!! daj potom vediet ze kolko to natlacilo...
Machča :-))))))))) joo díky
wir: jo dám. ale bude to podobní hodnota jako loni, takže něco kolem 142dB
nemeli by ty woofwery na dBDrag bejt otoceny??? :-)
co ja si pamatuju tak tady nekde mishan psal ze je na soutez otoci nebo se pletu?

08.04.2007, 17:27 |
petis Mishan: moc pekná práce.

08.04.2007, 17:50 |
mishan | Upraveno: 2007-04-08 18:10:20
Route88: přesně jak psal Machča, an měření je budu mít normálně ;-)
Petis: díky :-)

08.04.2007, 18:22 |
BULOH Moc pěkné, a v reále jsou ještě hezčí
Paráda, jak máš zapojený SW na zes, 1SW na 1kanál na 2ohmy? jak stíhá helix ty 2 SW?
JJ máš to pěkné!!!Chválím!
Petr UL: jo přesně na 2 ohmy na kanál, v autě je to solidní masakr, ale SW chcou podstatně víc, minimálně tak o pul kW na každý ,takže Helix jakstaks, ale chtělo by to opravdu silnejší , dávám jim vlastně jen RMS výkon :-)))
No já koupil pro jistotu dva (na 2x emp 12 XT4) aby měli dost šťávy :))
Petr UL:a dopadneš tak jak já co jsem měl na finále dB dragu, budou se ti hádat :-))))) bylo to divný, ale fakt to dělalo bordel, každý SW se hýbal jinak na stejný výkon u Helixu :-(

08.04.2007, 20:00 |
wir | Upraveno: 2007-04-08 20:01:05
ja by som skusil 2x A.S Twister F2-500.

08.04.2007, 20:00 |
wir ja by som skusil 2x A.S Twister F2-500.

08.04.2007, 20:11 |
clown hezky ... kdo ti udelal tak peknej kufr :o)))))))))))
jestli je ta DB1000.2 malo, tak rekni .. ji koupim :o))))))
clown: no kdoo, šel kolem mě jeden trpaslík a že se na to nemůže dívat, že mi to předělá, sem to prej měl hrozné :-)))))
Dyt je to skoro stejny jak vloni :-)) Ale hezky :-) A kde se bude vozit trikolka ? :-)
mishan: no moc si mě nepotěšil ale uvidím až to nahážu do auta, pak určitě poreferuju, jinak ještě jednou gratulace
johanik: musím tě zklamat, trikolka je KO :-(
Petr UL: jako fakt, šílené, hlavně na finále dB dragu v SK mi to dělalo neskutečný bordel, sem měřil o 4dB mín, možná by bylo lepší, aby si udělal na každý SW zvlášť bednu, ale to zas nebude idealní na dB drag, šak uvidíš , no...
no já mám na každý SW extra bednu, myslel jsem spíš že každej zes má trochu jinej signál z rádia než že vadí společná bedna na SW, no jak píšeš šak uvidím, čau Petr
Machča - s tim vykradanim si myslím že to každej pochopil...
Mishane - když to dobře pujde ukážu se ve vyškově s uničkem...ale říkám když to dobře pujde :-)) a když ne tak bys mohl předvést někde jinde live z Vyškova do Kroměříže je to kousíček tak se mužem domluvit...
Piskoteek: jasné, vím že jsi z Kromclu, kamoš od tebe bral toho Carpowera ;-)
mishan: jj kámoš říkal žes mu daval info na mě...a už mu aspoň hraje?
Piskoteek: joo dávno a velká spokojenost ;-)
Piskoteek: no vzdyt ja taky to bych za to nenapsal zevyroz pro usmevny cili :))))) nechtel jsem v zadnym pripade z tebe delat zlodeje
Machča - klidne dělej :-)))))
Kdo nekrade okrádá sám sebe a svoji rodinu.....( v tomto státu)
Mishan - řikal že to má do Fáčka, nechal ten SW v moji první (trapné hrom bedně), neviš jakej zesík má na ten SW?
Piskoteek: kurnik, tak to nevím, myslím že tam je nějaký 4kanál od magnatu