Navštíveno 1243x

Ahoj, já osobně bych si koupil ten Rainbow, docela pěkně zatlačí a zvukově to není špatný. Jen by to chtělo nějaký zesilovač cca 350W RMS. V nabídce mám mimo nových nějaké použité, co by se hodily:
[ Link ]
K tomu Rainbow uvadenej vykon na subu je 250W RMS slysel jsem ho akorat krmenyno patym kanalem z SRxa coz je nakejch 180W a zadnej extra zazrak ale zvukove OK zejtra snad typek bude mit hotovy LRxo 1.400 tak jsem zvedavej a kdyz tak poreferuju jestli to bude jeste aktualni.
Lucass: výkon je správně- tedy 300W RMS, 250mm :) zadnej zazrak to nebyl, protoze nebyl nakrmenej, to je jasny...
2 palmer: To jsem presne cekal lama info :)) - me to rikal ten typ, ja jsem ho vyndanej nevidel a potom jsem za jitrnici :) Tak to jsem na to zvedaj dost az bude ted spravne krmenej.
Jo zapomel jsem melo by to byt pohaneno zesikem Rodek 680i ten dava do mustku 250Wrms udajne...
naměřeno má snad 296w, myslim že to zvládne bez potíží, watt sem watt tam, stejně jde o to co je to za zes
Jako Escudo, R680i ti to utahne...
Osobně bych zarnul do výběru ještě Powerbass PSP-S10, zahraje fakt parádně a i celkem zatlačí.. Ten, kdo slyšel určitě potvrdí, že hraje opravdu výborně..
[ Link ]
Ten Rainbow zahraje i pelne nebo jen tlaci??
Powerbass je pro me uz nadrozmer...

10.04.2007, 08:10 |
Lucass | Upraveno: 2007-04-10 08:10:38
Jak jsem psal Rainbow hraje pekne - tlaku tam zas tolik neni ale uvidime az bude spravne krmenej myslim ze dobra volba, kdyz je malo mista.
Tak na to subu. Rainbow je Handling power 300W Max.

11.04.2007, 16:23 |
audioland.cz | Upraveno: 2007-04-11 16:25:21
Lucassi, ze ty se musis porad hadat.
300W RMS
550W MAX
technický data od Rainbow:

:)) To neber jako ze se hadam, akorat pisu to co je na subu a to mi nikdo nevymluvi, ze to tam neni :)
Jinak vcera jsem typkovy nacvakal dutiky, oka atd. a jak jsem psal nakrmili jsme ho pres to LRxo cca. 300W vyhybku na kilo s utlumem 12dB a docela pohoda, ja jsem teda zvyklej na 12" ale kdyz to jinak nejde tak tahle 10" ma zvuk i tlak akorat.
Jo a jestli je to jeste akutalni tak bych do vyberu pridal i W10 BOX ale nikdy jsem ji neslysle :) akorat 12ku a ta je good.