Navštíveno 1520x

13.04.2007, 16:27 |
hanzz Jaký z těhle rádií byste doporučili? Pojedou na něm jenom repra. Zesík a SW uvolnili (zatím) místo kočárku :)
Potřebuju kvalitní tuner (jezdím v kopcích), obstojný zvuk CD, rychlou a přehlednou práci s MP3 a bezproblémovou obsluhu. Čím míň fičurin, tím líp.
Alpine CDE-9871R
[ Link ] vs.
Clarion DXZ 379RMP
[ Link ]

13.04.2007, 16:29 |
hanzz klasika

13.04.2007, 16:29 |
hanzz trochu nezvyk :)

13.04.2007, 17:52 |
Draxx mam teda nejvic low-end radio od clarionu ty starsi rady a vypada teda lip nez tyhle novy.....ty sou fakt osklivy
Ahoj, šel bych do té Alpiny, v novém CarHifi je Alpine 9870 ohodnocena jako rádio s nej zvukem.. Což tady to bude to samé..

13.04.2007, 18:44 |
hanzz Pasaťák: Řešili v tom testu, jak funguje u tý Alpiny tuner? Mám dojem, že v tomhle bývaly Clariony trochu silnější.
toho clariona sice neznám ale podle toho jaké píšeš požadavky tak se zkus podívat po nějakém blaupunktu. Jednoho o mám v autě a tuner super a ovládání zcela bezkonkurenční. Ten design je pak samozřejmě otázka..
S cenou by jsi se určitě vešel např..
[ Link ]
Co se týče tuneru, tak o tom tam není ani zmínka. Moje osobní zkušenosti, co se týče tuneru u Alpiny jsou celkem pozitivní. Je fakt, že já osobně poslouchám spíš věci, co mám na cd, ale jinak jsem si na stav signálu nemohl stěžovat. Pokud chceš rádio, které je významné co se týče tuneru, tak je ideál Blaupunkt. Se zvukem budeš trochu pozadu, ale Blaupunkt téměř nezná špatný signál. Co se týče ovládání té Alpiny, tak jak píšeš, je jednoduché a komfortní..

14.04.2007, 09:38 |
hanzz OK, Alpinka je vítězem :) díky všem za rady
jakoze vazne mam clarion rad ale ty novy designy me mirne receno zaráží
L-J: no jsou takovy "prakticky" :o)))