Navštíveno 1403x

14.04.2007, 22:15 |
didi Ještě jednou prosím o radu.Jaké repro dát do zadu,aby bylo slyšet i basy.Ve pýedu jsem se rozhod pro SL F 165 +13.Ale chci využít jen místa výrobcem určená,protože budu vozit i kočárek a do fabie je to na knap.I když bez SW to nebude ono.Děkuji za každý nápad.

14.04.2007, 22:16 |
clown sub do rezervy a vejdes se ... , ale kocarek se nam do fabky vesel jen jednou .. kdyz jsme ho kupovali .. v krabici :o))
Nedavno sem daval Harry fotku fabie (aspon myslim) s SW v boku. Takze bud do boku, do podlahy a nebo jen ovaly do plata.

15.04.2007, 00:02 |
didi Opravdu neexistují nějaké repro,které by se daly dát do těch košů?Vím,že to nebude úplně ono.Nějaké koaxialy..?
Das tam cokoliv v rozmeru 6x4" ale necekej od toho basy.
co zkusit nějakej aktivní sub pod sedačku? sice to nebude ono, ale mohlo by to pomoct ...
2 didi: at das do tech origo co das, vzdy to bude skoro stejne jako ty origo, nikdy si moc nepomuzes - dej ovaly do plata a bude to hrat o moc lepe a i moc dobre basovat, ale menit ty origo 6x4",to je dost penez a rozdil nic moc
a co freeair do plata????

16.04.2007, 23:13 |
didi Děkujji za náapady.Nejvíc se mi líbí nějaký ten sub pod sedačku.Na druhém místě jsou ty ovály. Dúvody proti- plato na ovály by mělo být z mdf- lepší zvuk .Ale pak se postupně začnou uvolňovat plasty na bocích a já budu muset TUSnout, at ty plasty přeřvu.každé vyztužení je vidět a je nehezké.Za 2 jsou vidět zespod i to vykrojení apod . a zmenší už tak malý kufr.Něco pod tu sedačku byste doporučiki?
Obavam se, ze pod sedacku Fabie nic nedostanes.

16.04.2007, 23:26 |
didi a co tohle?SINUS LIVE BASS PUMP II / subwoofer