Navštíveno 1019x

Delal nekdo doorboardy na civica 5g sedan???? mohl by me poslat nejake fotky a rady???
Sory za Ot:taky bych mel zajem o foto..
Nebo aspon nejaky fotky nejakych jinych doorboardu a postup vyroby...please
2Biturb: nezname se z H-C? :-) aspon pres diskuzi????
2Miramir:Jj to je mozne:)Co mas za hifi hracicky?Ja jsem chtel zachovat origo vzhled,tak jsem prdnul do dveri 16ky kompa. Zachvili me ceka tlumeni..
Nic moc - mam kompa MacAudio premium S 16ky, ale libi se mi jejich desing a nechci aby byli schovane za tou hnusnou mrizkou, s tim tlumenim to by me aj zajimalo..... udelej nejakou fotodokumentaci
-jinak moje muzika neni zadnej mazec.... rekneme, ze to hraje...:)
proste ve predu budou ty kompa od Macu140W ,na plate Blaupunkty 250W-ovaly,v kufru subbac Toxic 500Wa zesik 4kanal 600W-noname: ale ten snad pujde v blizke dobe vymenit za neco jineho,az budou prachy jinak jeste v kufru magnaty 16ky Bull powery 140W vse maxW....ne RMS:)
-proste jen na takove to hrani tuc tuc:) a efekt, ale hraje to a vypada taky...Ne jak nektere ty co vypadaj ze maj v kufru obyvak a rozvodnu:)
radio LG 6500
[ Link ] fotka 028..... ale ted uz je to trochu jinak..... To sou ty kompa co pujdou do dveri....
Mockrat dekuju za vsechny rady... asi tady nikdo doorboardy nema nebo neumi udelat, nebo se za ne stydi....???!!!
asi se o to budu muset pokusit sam a pak vam teda ukazat jak se to dela......

22.04.2007, 01:27 |
sopta právě je dělám do 5g 3D, taky chci aby bylo vidět repro, ale v 3D je to ale ještě větší vopruz než ve 4D, protože 4D má ty origo mřížky větší, zatímco 3D je má menší, navíc do trojúhelníku a ještě je malý repro hodně podsunutý pod tapec. Takže docela bolehlav, ale už to skoro mám :-) Nakonec jsem musel udělat 2 podložky z 25mm MDF, kterejma se dostalo repro téměř do úrovně tapecírunku a hlavně se tak dalo i posunout směrem dolů a dozadu, čímže se repro dostalo do středu origo díry na mřížku repro. Bohužel bylo 165mm repro stále moc velký, takže sem musel říznout i do tapecírunku a předělávat se bude i origo mřížka. V ní se musí vyříznout díra o průměru repro a aby to bylo hezký, tak se to bude laminovat a půjde to do laku, takže finále bude vypadat asi tak, že bude repro uprostřed nalakovaný origo mřížky, která bude upravená tak, aby vyplňpvala prostor kolem repro. Uf... Je to fakt vopruz, už to dělám podruhý (a lépe) a stále narážím na nové problémy... Snad bude výsledek stát za to! :-) Kdyžtak písni na mail sopta[zavin]honda-club.cz a pošlu nějaký foto v tý fázi, ve který aktuálně jsem. Hondě zdar!