Navštíveno 1877x

čo jelepšie? bitumenove asfaltove platy 4mm alebo Tecsound 4mm s foliou ? poradte....
no jako co se týče ohebnosti a práce tak je hodně dobrý ten tecsound ale nelepil bych ho na strop spíše do dveří a podlahy či kufru....
s TS se super dělá, ale to je tak všechno, je to na tlumení třeba kufru od rezonancí atd, ale třeba na dveře je hodně měkkej, tam zase spíš bitumen, já dělám dveře TBPčkem, myslim že by to mohlo bejt fajn, díry zacpu sololitovou deskou a přelepit deskou gumoasfaltu.
Takže kufr TS, dveře bitumen
no tecsound mam 2mm s foliou v kufry.. teda podlaha atd.. ale neviem či to niečo vytlmilo :(
a tak neviem čo teraz.. či kupiť 4mm tecsound s foliou alebo asfaltove bitumenove platy?
já sem s TS vcelku spokojenej, splnil očekávání, když hraju normálně tak to nechrastí, když to osolim tak by to chrastilo i s betonem :o) důležitý je....kam to chceš dát?
Jeste kdyztak rekni co chces teda tlumit, jestli dvere nebo neco jinyho?
Sem si neobnovil stranku a Escudo me predbehnul :)
predne dvere, zadne dvere, strechu, a možno podlahu v kabine
v tom případě pokud nechceš dávat velký peníze tak spíš tohle
[ Link ] nahřejvá se to horkovzduškou
Escudo: to je normalny asfatovy plat:) len vo väčiom , že?:)
a bude to lepšie tlmiť ako TS?
už jenom podle tuhosti určitě, v těch předních dveřích je dost důležitý aby to bylo tuhý, protože tam máš díry atd. Bylo mi to i takhle doporučeno
teda čim tvrdši je material na tlmenie tym je to lepšie ?

17.04.2007, 18:57 |
rtrt ked ste niekto tlmil podlahu v aute tym 4mm tescoundom,pomohlo to potlacit hluk???
ja mam takto tlmeny kufor 2mm TS trošku som to pocitil ale neviem ako velmi:))

17.04.2007, 19:01 |
petis tecsound na střechu určo nee, měl jsem dvě vrstvy na Pandě a ikdyž si myslím že jsem to odmastil hodně dobře prostě to tam nedrželo, stáhnul jsem to skoro vkuse.
spíš bych hledal něco jako Dyna Xtreme, nebo něco na ten zpusob.
Takhle, ty potrebujes z tech dveri udelat ozvucnici a ozvucnice jak je znamo musi bej pevna. Takze potrebujes necim pevnim zadelat diry na vnitrni plechu a celej ten plech vyztuzit, jak vnitrni tak nejlip i vnejsi. Na tlumeni podlahy je skoro jedno co pouzijes bude tam drzet vsechno na strechu uz by to chtelo neco kvalitnesiho treba Sikadamp by mel bejt uz good.
ale na dveree TS by malo byť dobre že??? ALEBO asfaltovy bitumenovy plat?
Lucass: ozvučnice mam uzatovrene už od vyroby:)) takže len tlmiť:)))

17.04.2007, 19:11 |
Lucass | Upraveno: 2007-04-17 19:20:34
No tak to je pohoda, ted akorat vyztuzit. Nikdy jsem teda TS nepouzival ale co jsem slysel tak se rad odlepuje a nedrzi jak pise Petis, pouzival bych ho na podlahu a tak, dvere bych vzal tim TBP a nejlip presto jeste treba Brax nebo jinej beton :) Hodne zalezi na tom kolik do toho chces dat, jako u vseho :)

17.04.2007, 19:11 |
petis jestli chceš aby ti to trochu vydrželo tak zainvestuj do něčeho lepšího. třeba ten Dynamat.
dobré jsou Stinger sady nebo i asfalt, dělal jsem s tím několik aut, je odost pevnější jak TS.
kdyby si měl dotaz,tak napiš na ICQ
Stinger mám skladem
V Pribrami byl tip ktery mel sedou Felicii a jak mel udelanou muziku a tlumeni to jsem cumel, fakt good, kdyz jsem s nim mluvil, tak rikal ze tlumil Dinamatem a kdyz nebyli prachy tak platama od Sinus Live, coz je docela cenove dostupny material. Tak ze by mohl by dobry
4mm TS mam po celych bocich uz 2 roky, auto stavalo temner porad na slunci pres leto takze teplota pusobila hezky, ale nidke ani naznak ze by se to chtelo odlepit, kdyz sem sundaval 2mm verzi v vnejsiho plechu na dverich tak se to trhalo po kousickach a neslo to vubec dolu, takove jsou moje zkusenosti. Pred temi dvema lety jsem pouzil na ocisteni plechovku toluenu a plechovku acetonu na odmasteni a po dvou letech si myslim ze viditelny dukaz toho ze TS drzi jak pribitej. 4mm verze ma cca 15kg (deska 1x2m)

17.04.2007, 22:10 |
Libor Zdarec jaká je přibližná spotřeboa sinus live ADM na přední dveře (fiat brava)?Co takhle použít na vnější plech tecsound 2mm a na zaplácnutí děr ve vnitřním plechu použít asfaltové pláty?
Libor: ADM-? to si tiež asfaltove platy že?

18.04.2007, 18:18 |
Libor redbullboy: jo
na dvere platy a prematlat braxem pak se nema jakejkoli plech sanci ani hnout
Machča: no to som počul od znameho ktory xodi na emmu:)) že na vonkajši plech dať asfaltak a na predne dvere použiť 5kg brax :)) no asik to tak nejako urobim:)))