Navštíveno 1237x

18.04.2007, 06:27 |
Kmoda Chci se zeptat kdo máte komponentní repro v zadním platě?Teď to řeším a nevím kam s výškama.Nemáte prosím někdo inspiraci?Díky
nejlepe do zadnich sloupku a dobre nasmerovat dopredu, ale zalezi zda tam chces mit ty repra kvuli sobe nebo kvuli zadnim pasazerum :-)
na sloupkach by je to mohlo obtezovat, kdyby to hralo primo do ucha
U me to bylo jednoduchy vykostil jsem pasy a napachal misto nich vejsky, jeste pocalounit a domecky hotovy :)... Umisteni bych resil aby vejska byla od ridice zhruba stejne vzdalena jako stredobass a co nejvic v rohach kvuli prostoru, takhle se mi to vzdycky osvedcilo.

18.04.2007, 18:59 |
Kmoda Já bych to právě dal radši na plato a nějak natočil.Nechce se mi zasahovat do tapece.Nikdo nemá nějaký domečky na platě?Abych viděl jaký udělat tvar zhruba a jak na to.Jinak díky za každý názor.
já mám plato třeba takhle ...

pekny, ale proc mas ty vejsky ke stredu?
A ty chces laminovat, nebo to spachat z nakyho polotovaru? Jestli chces laminovat tak projdi par prispevku zpet a tam je to videt, nee zrovna na zadek ale na domecky na A sloupky, postup je stejnej a tvar uz si nak vymyslis, nakou kapku, nebo tak neco.
stejna otazka jako whiskas ;)
mám ještě jedny kompa vepředu a vejšky v bokách na palubce tak vzadu to mám takhle udělaný
takhle je to celý vidět z opačné strany

TOMIK__007: jak ti hrajou ty velocity, není jich vzadu škoda?, já je mám v golfiku jen vepředu a jsem s nima velice spokojený, ty doufám taky :-) ;-), vidím že tam toho máš teda habakuk, budeš v Mýtě?? :-)

19.04.2007, 21:42 |
Kmoda TOMIK__007 máš to moc pěkný.Ale takhle hodně to zas nechci předělat.Zatím :-D ale už mám tak nějak trošku nápad.Uvidíme.Díky :-)
mishan: Veocity hrajou dobře,jsem velice spokojenej ... tak já mám Velocity i v předních dveřích,v zadních dveřích,na platě a v kufru 2 basáčky takže v každé části auta něco :-)) ... v Mýtě bych být měl .. teď v sobotu budu v Pardubicích u ČEZ arény na té auto-moto show
Kmoda: díky,tak to bylo jen pro představu jak dát kompa do ozvučnice na zadní plato :-))

21.04.2007, 16:01 |
Hulik Tohle je taky řešení..