Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > dotaz :výměna radia

o Navštíveno 1038x o
o 18.04.2007, 10:00 | Ladza
Měnil jsem rádio v audi a4 rv.2001 za alpinu 9813 a zjistil jsem že nehrají zadní reproduktory nevíte čím to může být na to starý radio to hrálo ale ted vůbec faderem se dá jen ztišit předek ale zadek nic.nevíte jestli je potřeba nějaký special iso nebo tak něco .předem dík za každou radu

o 18.04.2007, 11:01 | deadmeat
no auta maju vecsinou fabrikove konektory a radia iso...takze potrebujes kupit adapter...ale ako si to vobec zapojil? adapter z auta pasoval do radia? lebo to vecsinou nepasuje
o 18.04.2007, 18:22 | Ladza
nechal jsem si to zapojit v liberci v nějakým autohifi a iso tam šlo
o 18.04.2007, 18:42 | Ladza
ted jsem přišel na to že na zadní repro je tam ještě jeden konektor ale ted nevím kam dát na alpině už takovej žádnej protikus není
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.